18 / 05 / 2024

uzun vadeli borçlar

uzun vadeli borçlar

2013’te her kesime uygun ödeme seçeneklerinin sunulmasından dolayı yakalanan olumlu havanın 2014’te devam edeceğini belirten Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, uzun vadeli borçlanma modelinin yaygınlaşacağını söyledi….

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Akfen GYO'nun finansal borçları yapılandırıldı!

Akfen GYO'nun finansal borçların 10 yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılması işlemleri planlandığı ve kreditörlerle mutabık kalındığı şekilde gerçekleştirildi.

Konut kredisi borçları yüzde 10.8 arttı!

Toplam bireysel kredi borçları Haziran 2020’ye göre son üç ayda yüzde 12 oranında artarak 700 milyar lirayı aştı. Bu kapsamda konut kredisi borçları yüzde 10.8 artarak 234.7 milyar lira oldu...

Kiler GYO 2020 yılına ait banka kredi borçlarını kapattı!

Kiler GYO 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 2020 yılı sonu itibarıyla banka kredi borçlarını kapattı.

TEDAŞ'tan tarımsal sulama borçlarına yeniden yapılandırma!

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ), tarımsal sulama borçlarının yeniden yapılandırılması dahilinde, 22 bin 15 abonesinin 493 milyon 316 bin 464 TL'lik borcunu yeniden yapılandırdı.

Kredi borçlarının 3 ay ertelenmesi sektöre rahat bir nefes aldıracak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada salgın sürecinde verilen kredi borçlarının 3 ay ertelenmesinin perakende sektörüne rahat bir nefes aldıracağını söyledi.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

Pandemiden zarar gören esnafın borçları ertelendi!

Koronavirüs salgınında zarar gören esnaf ve sanatkarların, kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle ve Halk Bankası kanalıyla 30 Haziran tarihi öncesi kullandığı düşük faizli kredi borçları üç ay süreyle ertelendi.

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında çatılı iş yerinde kiracı olan esnafların, kiraya verenin yazılı rızası olmadan, kira sözleşmesine ortak alabilmesi veya kira ilişkisini başkasına devredebilmesi amaçlanıyor.

Bendevi Palandöken: Esnafın kira borçları için yeni kredi paketi hazırlanmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın pandemi dolayısıyla ödeme sıkıntısı yaşadığını belirterek, "Ödenemeyen çek, senet ve kira borçları için yeni bir kredi paketi hazırlanmalı" dedi...

Esnaf borçlarına yeniden yapılandırma talebi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, Kovid-19 salgını nedeniyle iş yerleri kapalı olan esnafın, geçmiş dönem borçlarını ödeyebilmesi için yeniden yapılandırmaya gidilmesini istedi.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

uzun vadeli borçlar Haberi

uzun vadeli borçlar

2013 yılında her ihtiyaca uygun ödeme şeklinin sağlanmasından dolayı yakalanan olumlu havanın 2014 yılında da devam edeceğinin altını çizen Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova,  uzun vadeli borçlanma modellerinin yaygınlaşacağını söyledi. 


20 yıla ulaşan borçlanma modeli yaygınlaşacak

Fer Yapı projelerinde kullandırmaya başladıkları 20 yıla ulaşan borçlanma modelinin sektörün büyüme rakamlarını olumlu etkileyeceğinin altını çizen Kumova, “İnşaat sektörünün lokomotif özelliğini koruyacağını düşünüyoruz. Buna rağmen mortgage müşterilerine ilk defa Fer Yapı projelerinde kullandırtmaya başladığımız 20 yıla ulaşan borçlanma modellerinin daha da yaygınlaşacağını ve sektörün büyüme rakamlarını olumlu etkileyeceğini düşünüyoruz. İnşaat sektörü olarak; beklentilerin 2 ya da 3 puan üzerinde büyüme göstereceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.


Talepte sıkıntı yok

Arzın giderek arttığı gayrimenkul sektöründe talep yönünden bir sıkıntı olmadığına dikkat çeken Ramadan Kumova, “Gayrimenkul sektöründe 2013...