09 / 05 / 2024

v animasyon filmi

v animasyon filmi

Marmaray'ın animasyon tanıtım filmi kısa bir süre içerisinde ulusal televizyon kanallarında, tren istasyonları ve şehirlerdeki reklam panoları ile trenlerde yayınlanacak. TCDD, Marmaray'ı animasyon film ile anlatacak.

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi açıldı!

Arcadıs Nederland B.V.Merkezi Hollanda Turkiye Ankara Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ammar  Gündüz ve Seyit Ali Demirer ortaklığında kuruldu. 

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Agyad     Ghoury tarafından kuruldu.

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı!

İstanbul yeni havalimanının bayram filmi yayınlandı... Bayram tatiline saatler kala yeni havalimanı için hazırlanan yeni reklam filmi İGA tarafından paylaşıldı.

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redcreatıv Proje Yönetim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökhan Hazar tarafından Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

3. Havalimanı'nın 3D animasyon filmi hazırlandı!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olarak kamuoyunda sıkca konuşulan İstanbul Yeni Havalimanı’nın, tamamlandığında yaşatacağı yolcu deneyimi, 3D animasyon videosu ile anlatıldı.

v animasyon filmi Haberi

v animasyon filmi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, Marmaray'ın tanıtımını içeren ve ne kadar güvenli olduğunu anlatan animasyon film hazırlattı. Animasyon tanıtım filmi kısa bir süre içinde ulusal televizyon kanallarında, tren istasyonlarında ve kent merkezlerindeki reklam panoları ile trenlerde yayınlanacak. 


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, TCDD, açıldığı 29 Ekim 2013 tarihinden bu yana 30 milyondan yolcu taşıyan ve İstanbulluların ulaşımda olmazsa olmazı haline gelen Marmaray'ı animasyon film ile anlatacak. "Marmaray ile Güvenli Yolculuk" sloganıyla sunulan tanıtım filminde Marmaray'da yer alan tüm güvenlik tedbirlerine yer veriliyor.


"Asrın Projesi" Marmaray’ı animasyon tekniğiyle anlatan filmde, iki kıtanın birbirine Marmara denizinin altındaki toprak tabakasına gömülü tüplerle bağlandığı belirtilirken, tüplerin hiçbir şekilde deniz suyu ile temas etmediği vurgulanıyor.