30 / 04 / 2024

v toplantı

v toplantı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 12 Mayıs' ta genel kurul toplantısı yapacak.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

VİA GYO genel kurul toplantısı 11 Ağustos'ta!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 11 Ağustos 2016 günü saat 10:30'da Crowne Plaza-Asia'da gerçekleştirilecek.

MIMARSIV Selection 2016'nın toplantısı 2 Haziran'da!

Sektördeki seçkin malzeme firmalarının yenilikçi ürünlerini, mimarlar ve iç mimarlarla buluşturacak olan "MIMARSIV Selection 2016" etkinliğimizin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta!

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

South Stream Transport B.V tarafından; Rusya Federasyonu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne Karadeniz üzerinden geçen Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Vital Fulya'nın basın toplantısı 13 Kasım'da!

Türkiye’nin doktorlara özel ilk ve tek binası olan VİTAL FULYA, Topoğlu İnşaat’ın yıllara dayanan tecrübesiyle ‘Türkiye’nin en sağlıklı binası’ olarak yükseldi. Vital Fulya'nın basın toplantısı 13 Kasım'da düzenlenecek...

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

Nurol GYO, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı 14 Mayıs'ta yapacak!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., 2011 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü gerçekleştirileceğini duyurdu

Pera GYO, ertelenen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın gündemini açıkladı!

Pera GYO açıklamasında "09.05.2012 günü saat 15.00'te Şirket merkezinde toplanacağı duyurulan 2011 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının, yine aynı yerde 10.05.2012 günü saat 12:00'de toplanmasına karar verilmiştir" denildi

Sinpaş GYO, 17 Mayıs'ta Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., 17 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 14:30'da Sinpaş Plaza'da Olağan Genel Kurul Toplantısı yapacağını gazetelere verdiği ilanla duyurdu

Özak GYO, yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Özak GYO, 2011 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin davet ve gündemi hakkında açıklama yaptı.

Pera GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda tarih ve saat değişikliği!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Olağan Genel Kurul Toplantısı için tarih ve saat değişikliğini bildirdi

v toplantı Haberi

v toplantı

Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Yönetim Kurulumuzun 01 Nisan 2014 tarihinde yapılan toplantısında; Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 12:00'de ekli gündemi görüşmek üzere Şirket merkezimizin yer aldığı Abdurrahmangazi Mah. Güleryüz Cad. No:23 Sancaktepe/İstanbul adresinde yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Olağan genel kurul davet mektubu ve vekaletname örneği ekte yer almaktadır.



Gündem



1. Açılış, Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması,

2. Toplantı tutanaklarının ve sair evrakın imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,

3. 2013 yılı faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve görüşülmesi,

4. 2013 yılı Bağımsız Denetim Raporunun okunması,

5. 2013 yılı Bilanço ve Kar-Zarar hesaplarının ayrı ayrı okunması, görüşülmesi ve oya sunulması,

6. Dönem içinde Yönetim Kurulu Üyeliğinde meydana gelen değişikliğin oya sunulması,

7. Yönetim Kurulu Üyelerinin 2013 yılı...