06 / 05 / 2024

v turizmi

v turizmi

Seydişehir' in kaderi değişiyor. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, iş adamı Osman Nuri Bakırcı ve Taraşçı Belediye Başkanı Yasin Şahin ile makamında bir araya geldi...

Vıp Land Rezidans iletişim bilgileri!

Vıp Land Rezidans projesinda daireler 3 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 87 adet daire bulunan projenin 4 bin 500 metrekre yeşil alan için ayrıldı. Vıp Land Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vıp Land Rezidans satış ofisi!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Vıp Land Rezidans projesinde toplam 87 adet daire bulunuyor. Projede deniz ve orman manzarasına cepheli daireler mevcut. Vıp Land Rezidans satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vıp Land Rezidans teslim tarihi!

Vıp Land Rezidans projesi 7 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede 3+1 daireler 220 metrekare 4+1 daireler ise 250 metrekare alanlardan oluşuyor. Vıp Land Rezidans teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Vıp Land Rezidans Hatay daire fiyatları!

Hatay İli'nde yükselen Vıp Land Rezidans projesi toplam 87 adet daireden oluşuyor. 3 blok şeklinde yükselen proje 7 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Vıp Land Rezidans Hatay daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Çambaşı Kayak Tesisi turizmi canlandıracak!

Çambaşı Kayak Tesisi turizmi canlandıracak. Ordu'da yapımına 2012 yılında başlanan ve bu yıl tamamlanması planlanan Çambaşı Kayak Tesisi Projesi'nin, bölgenin kış turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Hatay Vıp Land Rezidans' ta fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Hatay Vıp Land Rezidans projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Hatay Vıp Land Rezidans' ta fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı. Türkiye'deki doğal güzellikleri turizme kazandırmak için uygulamaya koyduğu Doğa Turizmi Gelişme Planı çerçevesinde 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirledi.

Sağlık sektörü turizmi konuştu!

Liv Hospital Ankara 'da düzenlenen "Sağlık Turizminde Stratejik Pazarlama Planlaması, Markalaşma ve Bilişim Uygulamaları" isimli panelde Sağlık Turizmi A 'dan Z 'ye masaya yatırıldı.

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği toplantı yaptı!

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği kurucu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzon’un bir sağlık merkezi olması için yapılması gereken çalışmalar konuşuldu...

Doğa Turizmi Paneli'nde turizm masaya yatırıldı!

DOGAKA desteği ile gerçekleşen Doğa Turizmi Paneli'nde konuşan DOGAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız; Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'tan oluşan Bölgeyi turizm için cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Kongre turizmi 4 milyar dolara yaklaştı!

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'luk kısmını elinde bulunduran son 10 yılda ciddi gelişme gösteren kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, 26 milyar dolar olan Türkiye turizm gelirlerinin yüzde 15'lik kısmını oluşturuyor.

Etkinlik turizmi 4 milyar dolara dayandı!

10 yıl içerisinde dünyada adeta bir trend haline dönüşen kongre, toplantı ve etkinlik turizmi (MICE - Meeting - Incentive - Congress - Event), Türk firmalarının da ilgi odağı haline dönüştü.

v turizmi Haberi

v turizmi

İş adamı Bakırcı, "2014 yılının içerisinde kazmayı vurarak inşaatına başlıyoruz. Tesisleri 12 ayda tamamlamayı hedefliyorum. Birinci etapta apart oteller ayrıca 5 yıldızlı bin 200 yatak kapasiteli bir de otel olacak ve 2 bin 500 kişi istihdam edilecek. 250 milyon liralık yatırım gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 


SEYDİŞEHİR'İN KADERİ DEĞİŞECEK 


Bölgenin en büyük turizm yatırımına hazırlandıklarını söyledan bulunan termal suya, yen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, "Taraşçı belediyemize ait 365 bin metrekarelik arazinin mera vasfı kaldırıldı. 1 Nisan'dan sonra da Taraşçı Beldesi mücavir alan sınırlarından çıkıp Seydişehir mücavir alanına dahil olacak. 2 adet kuyumuzda 43 ve 39 derece çıkan suyumuza termal tesis projelendi. 

Yatırım projesi tamamlandığında Alüminyum fabrikasından sonra Seydişehir'in kaderini değiştirecek en büyük projedir" 


Anadolu'da...