06 / 05 / 2024

v türkiye

v türkiye

AGCO, 9 milyon dolar yatırımla Türkiye'de kuracağı tesisin temelini atarken, tesis tamamlandığında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika için şirketin ana depolama ve dağıtım merkezi olacak.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Türkiye'nin LPG üretimi 2022 yılında yüzde 8,53 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen yıl toplam Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) üretimi 2021 yılına göre yüzde 8,53 arttı ve 1 milyon 100 bin 359 ton oldu.

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Honda HR-V Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan Honda, otomobil pazarına yeni üyesini ekledi. Honda'nın Yeni H-RV modeli sonunda Türkiye'de satışa çıktı. Peki Yeni HR V modelinin güncel fiyat listesi ve özellikleri nasıl? Ayrıntılar haberimizde...

Honda, HRV modelini Türkiye'de satışa sunacak!

Dünyaca ünlü otomobil markalarından olan Honda yeni HR-V modelini Türkiye'de satışa çıkarmak için hazırlıklara devam ettiğini açıkladı. Peki otomobilin fiyat etiketleri belli oldu mu? Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği!

31416 sayılı Türkiye Boru Hattı Sistemleri ve Sıvı Depolama Tankları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türkiye’de V şeklinde bir ekonomik iyileşme olacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Chakrabarti, "Bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum" dedi.

Türkiye ve ABD LNG ticaretini görüşecek!

Atlantik Konseyi Türkiye Temsilcisi ve İcra Direktörü Arslan, "Türkiye ve ABD, sıvılaştırılmış doğal gaz ticareti üzerine 2020'nin başında bir toplantı yapmayı planlıyor." dedi.

AKM, Türkiye'nin önemli kültür miraslarından birisi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, "AKM, Türkiye'nin uluslararası alanda da övüneceği büyük projelerden birisi olacak" dedi.

Darbe girişimi, Körfezli yatırımcıları Türkiye’den uzaklaştıramadı!

15 Temmuz hain darbe girişimi Körfezli yatırımcıyı Türkiye’den uzaklaştıramadı. Birlik mesajı veren Türk inşaat sektörü temsilcileri, “Türkiye Ortadoğu’nun sığınağı. Yatırım iştahı sürüyor, darbe vız geldi” dedi.

Panasonic yangın algılama ve güvenlik çözümleri şimdi Türkiye’de!

VİKO by Panasonic, Türkiye’deki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi profesyonel yangın algılama sistemleri ve güvenlik çözümleriyle Türkiye pazarında... İşte ayrıntılar...

v türkiye Haberi

v türkiye

AGCO tarafından yapılan yazılı açıklamada, 27,700 metrekare üzerine kurulacak tesisin 2015 yılının mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.


AGCO Türkiye Ülke Müdürü İbrahim Aksoy, tesisin yurt içinden ve Hindistan'dan tedarik edilen parçalar için AGCO'nun ana depolama ve dağıtım yeri olacağını belirterek, "Bu malzemeler tüm Türkiye pazarı yanında Ortadoğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika'ya Türkiye üzerinden dağıtılacaktır. Şu anda Fransa’dan yürütülen yedek parça operasyonu da Orta Doğu ve Kuzey Batı Afrika ülkeleri için Türkiye'ye kaydırılacak ve Türkiye bu ülkeler için dağıtım üssü haline getirilecektir" dedi.


Açıklamada yer alan bilgilere göre AGCO'nun Türkiye'den satın aldığı parçaların ve ürünlerin değeri 5 yıl önce 20 milyon dolar iken bugün parça ve komple traktör olarak 100 milyon dolara yaklaştı. Yeni ürünler ve satın alma kalemleri ile yakın zamanda...