17 / 05 / 2024

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akcan tarafından kuruldu.

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sevgin tarafından kuruldu.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kör tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yasal kayıtlarına göre, 17 bin 135 TL 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve konsolide TFRS mali tablolarında tamamı geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında dağıtılabilir dönem karının oluşmadığı dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl tamamladı?

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020-4. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapordaki verilere göre, 2020'de toplam1 milyon 499 bin 316 konut satışı yapıldı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı net zararı geçmiş yıl zararına aktarılacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün konsolide TFRS mali tablolarındaki 17 milyon 135 bin TL, 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve şirketin geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl tamamladı?

‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2020 4. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapordaki verilere göre, 2020'de toplam 1 milyon 499 bin 316 konut satıldı. 2020 Aralık sonunda konut kredisi hacmi de 278.3 milyar TL'ye ulaştı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 kar dağıtım tablosu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2020 yılını kapsayan kar dağıtım tablosu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akcan tarafından kuruldu.

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...