05 / 05 / 2024

Vadi Evleri teslim

Vadi Evleri teslim

Global Gayrimenkul’ün Aydın Söke’de hayata geçirdiği 'Vadi Evleri', kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile doyumsuz bir tatil keyfinin yanı sıra konforlu ve modern bir yaşamın kapılarını açıyor. Projede lansman fiyatları için son gün 31 Eylül!

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Porta Vadi Evleri teslim tarihi!

Konutların metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı Porta Vadi projesi Tüm Yapı tarafından inşa ediliyor. Porta Vadi Evleri teslim tarihi ne zaman?

Cendere Porta Vadi Evleri fiyat listesi!

Cendere Porta Vadi Evleri fiyat listesi 900 bin TL'den başlıyor. Tüm Yapı imzası taşıyan projede dairelerin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Acar Vadi Evleri fiyatları!

Acar Vadi Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor. Acar Şirketler Topluluğu tarafından inşa edilen projede fiyatlar 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor...

Yenibosna Yeni Vadi Evleri'nde 900 bin TL'ye! Hemen teslim!

Toplam 40 daireden oluşan Yeni Vadi Evleri'nde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede daire fiyatları 900 bin TL'den başlıyor.

Vadişehir Evleri teslim tarihi!

Vadişehir Evleri teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Başakşehir'de inşa ediliyor olan Vadişehir Evleri projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 gerçekleşmesinde planlanıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Hatay Altın Vadi Evleri teslim tarihi!

Toplam 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan Hatay Altın Vadi Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. İşte Hatay Altın Vadi Evleri teslim tarihi...

Konutkent Vadi Evleri teslim tarihi!

Konut Kent İnşaat imzasıyla yükselen Konutkent Vadi Evleri projesi Kastamonu İl'inde yer alıyor. Projede toplam 70 adet daire bulunuyor. İşte Konutkent Vadi Evleri teslim tarihi...

Söke Vadi Evleri teslim tarihi!

2 etap şeklinde oluşan Söke Vadi Evleri projesinde toplam 135 adet daire bulunuyor. Toplam 50 bin metrekare alan üzerinde yükselen projenin birinci etabı 9 bloktan oluşuyor. İşte Söke Vadi Evleri teslim tarihi...

Aydın Söke Vadi Evleri'nde hemen tapu teslim!

Vadi Evleri bol oksijen, kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile doyumsuz bir tatil keyfinin yanı sıra konforlu ve modern bir yaşamın kapılarını açıyor. Aydın Söke Vadi Evleri'nde tapu hemen teslim ediliyor.

Vadi Evleri teslim Haberi

Vadi Evleri teslim

Global Gayrimenkul, İzmir-Bodrum çevre yolu üzerinde %80 yeşil alana sahip konumda projelendirdiği “Vadi Evleri” ile yatırımcılara hızla gelişen bölgede önemli bir yatırım imkânı sunuyor. Şehir merkezine 5 dakika uzaklıkta, bol oksijen, kesintisiz gün ışığı, yemyeşil doğası ile yaz kış doyumsuz bir tatil keyfi sunan proje, bölgenin öne çıkan prestijli projeleri arasında yer alıyor.


Vadi Evleri'nde lansman fiyatlarından yararlanmak için son tarih 31 Eylül 2013 olarak belirlendi. Başladığı günden bu güne lansman fiyatlarından satışa ayrılan dairelere gösterilen yüksek ilgiye teşekkür eden firma yetkilileri, lansman kapsamında ayrılmış çok az sayıda dairenin kaldığını, bu nedenle lansman fiyatlarının geçerlilik tarihini 31 Eylül'den önce de sonlandırabileceklerini belirterek, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini vurguluyorlar.


49.976 m2 arazi üzerine 9 bloktan oluşan projede toplam 135 daire...