02 / 05 / 2024

Vadi İzmit Evleri satılık

Vadi İzmit Evleri satılık

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla!

Can Duran İnşaat tarafından yükselen Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ankara Vadi Manzara Evleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

Vadi Mudanya'da son fırsat!

Mudanya Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri’nin 2’nci etabının satışları devam ediyor.

Vadi İzmit projesinin satış ofisi açıldı!

İzmit Belediyesi’nin 433 konutluk Vadi İzmit projesinin satış ofisi düzenlenen törenle açıldı.

Vadi İzmit projesi tanıtıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle başlatılan Vadi İzmit Projesinin lansman toplantısı yapıldı.

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

Vadi İzmit’in temeli atıldı!

İzmit’te son yılların en büyük konut projesi olan Vadi İzmit’in temeli atıldı. Gültepe şantiye alanına yapılacak 443 konutluk projenin 1,5 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

İnvest Vadi Koru Evleri fiyat!

İnvest Vadi Koru Evleri fiyat listesi 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da 242 konut, 82 ofis ve 12 ticari ünite yer alıyor...

Vadi Koru Evleri satılık!

Vadi Koru Evleri satılık dairelerin fiyatları 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Vadi Koru Evleri satış ofisi!

Vadi Koru Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Vadi İzmit Evleri satılık Haberi

Vadi İzmit Evleri satılık

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat tarafından İzmit'in Gültepe bölgesinde inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. 115 daire açık artırma usulüyle satışa çıktı. İzmit Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşen ihaleye katılım sağlanmadı.

En Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, inşaatı tamamlanan 22 daire açık artırma usulüyle, inşaatı tamamlanmayan 93 daire kapalı teklif usulüyle ihaleye çıktı. İnşaatı tamamlanan dairelerin fiyatları 201 bin TL'den başlıyor. İnşaatı bitmeyen dairelerin ise toplam bedeli 21 milyon 327 bin lira.

Bugun saat 11:00'da gerçekleşen ihaleye katılım sağlanmadı. Satış ihalesinin ne zaman olacağı...