30 / 04 / 2024

Vadi İzmit temel atma

Vadi İzmit temel atma

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleri sonucu Gültepe bölgesinde yapılacak en büyük konut projesinin temeli 16 Eylül Cumartesi günü saat atılacak.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Vadi İzmit Projesi’ndeki 115 konut satışa çıkıyor!

İzmit Belediye Encümeni’nde Gültepe’de kat karşılığında inşa edilmekte olan Vadi İzmit Projesi’nde İzmit Belediyesi’ne ait konutların satışı için de karar alındı.

Vadi İzmit projesinin satış ofisi açıldı!

İzmit Belediyesi’nin 433 konutluk Vadi İzmit projesinin satış ofisi düzenlenen törenle açıldı.

Vadi İzmit projesi tanıtıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle başlatılan Vadi İzmit Projesinin lansman toplantısı yapıldı.

Vadi İzmit’in temeli atıldı!

İzmit’te son yılların en büyük konut projesi olan Vadi İzmit’in temeli atıldı. Gültepe şantiye alanına yapılacak 443 konutluk projenin 1,5 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Filyos Vadi Projesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

2. Abdülhamit döneminden bu yana bekleyen Filyos projesi hayata geçiyor. Endüstri bölgesi ilan edilen Filyos Vadi Projesi için Başbakan Binali Yıldırım Ekim ayında temel atma törenine gelecek.

Yükseltepe Vadi Kent' in temel atma töreni yapıldı!

Bayraktar, Keçiören Belediyesi Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi Bin 600 konutluk Vadi Kent Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, ilk etapta 450 sosyal konutun yapımını başlattıklarını, konutların 12-18 ayda hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Erdoğan Bayraktar, Yükseltepe projesi temel atma törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen, Ankara Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1600 konutluk “Vadi Kent Temel Atma Töreni”ne katılacak...

Yeşil Vadi Kiptaş Evleri'nde 701 bin 860 TLye!

6 farklı tipte 621 konuttan meydana gelen  Yeşil Vadi Konaklarında yer alan 222 metrekarelik daireler 701 bin 860 TLye satılıyor. 5 yıl once yapımına başlanılan proje 3 yıl once tamamlandı ve teslimleri yapıldı

KİPTAŞın yaptığı Yeşil Vadi Camisi modern külliye özelliği taşıyor!

İstanbulda Osmanlı dönemi mimarlarının eseri olan tarihi camilerin yanı sıra artık günümüz mimarlarını  modern çizgilerini taşıyan camiler de dikkati çekiyor. İBB'nin konut şirketi KİPTAŞın Ümraniyede yaptığı Yeşil Vadi Camisi.

Ayışığı Vadi Evlerinde 90 bin 700 TL'ye!

Anahtar tesliminin Mayıs 2013te yapılması planlanan Ayışığı Vadi Evleri, lüks ve konforlu bir yaşamı uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile sunuyor. Ayışığı Vadi Evlerinde konutlar 90 bin 700 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Temel Kotil: 80 milyon kapasiteli havaalanı şart!

Forum İstanbul 2011 toplantısına katılan THY Genel Müdürü Temel Kotil gelecek 10 yıl içinde İstanbul'a 80 milyon yolcu kapasiteli bir havaalanı yapılması gerektiğini söyledi

Vadi İzmit temel atma Haberi

Vadi İzmit temel atma

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleri sonucu Gültepe bölgesinde yapılacak en büyük konut projesinin temeli 16 Eylül Cumartesi günü saat atılacak. Belediye’nin Gültepe Şantiye alanına kat karşılığı yapılacak 443 konutun temel atma töreninin Cumartesi günü saat 12.00 de gerçekleştirebileceği açıklandı. Vadi İzmit adı verilen projenin İzmit’teki en büyük konut projesi olduğu kaydedildi. Kat karşılığı yapılacak proje ile bölgeye 443 konut, 19 iş yeri, havuz, sağlık, kafeterya, restoran, market bulunan bir sosyal tesis yapılacak. 48 dönümün 18 bin metrekarelik bölümü konut, 30 bin metrekaresi de yeşil alandan oluşuyor. Projede binadan daha fazla yeşil alana ve sosyal yaşam alanlarına yer ayrıldı. Her binanın altında kendi otoparkı bulunacak, böylelikle otopark sorunu olmayacak. Binalar en fazla 6 kattan oluşacak. Ayrıca katlı binanın...