15 / 05 / 2024

Vadi Mudanya teslimleri

Vadi Mudanya teslimleri

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Bursa Vadi Mudanya Rezidans!

16 adet daire, 28 adet bahçe dubleksi ve 28 adet teras dubleksinden meydana gelen Bursa Vadi Mudanya Rezidans teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Projede dairelerin fiyatları 385 bin TL'den başlıyor.

Vadi Mudanya iletişim!

Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Mudanya 10.257 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Vadi Mudanya projesi Bursa Mudanya'da hayata geçiriliyor. Vadi Mudanya iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Vadi Mudanya projesinde 580 bin TL'ye bahçe dubleksi!

Bursa Mudanya'da Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadi Mudanya projesinde 16 adet daire, 28 adet bahçe dubleksi ve 28 adet teras dubleksi mevcut. Projede yer alan bahçe dublekslerinin fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Meset Yapı tarafından hayata geçirilen Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat ve 6 aydan 12 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Meset Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Meset Vadi Villaları'nın fiyatı ne kadar? İşte Meset Vadi Villaları fiyat listesi

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Vadi Mudanya'da son fırsat!

Mudanya Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri’nin 2’nci etabının satışları devam ediyor.

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi Evleri daire teslimleri!

Porta Vadi Evleri Tüm Yapı tarafından İstanbul Kağıthane Cendere bölgesinde hayata geçirildi. Projede 36 ay vade farksız ödeme yaparak konut sahibi olunabiliyor...

Vadi Koru nerede?

246 konut ve 92 ofisten oluşan Vadi Koru projesinde daire teslimleri Temmuz 2019 yılında gerçekleştiriliyor...

Vadi Mudanya'da teslimler ilk çeyrekte başlayacak!

Vadi Mudanya projeleri ile ailelere dört mevsim tatil köyü konsepti sunmayı hedeflediklerini kaydeden Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, dairelerin 575 bin ila 725 bin TL aralığında satıldığını bildirdi.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Vadi Mudanya teslimleri Haberi

Vadi Mudanya teslimleri

Vadi Mudanya, Bursalılara hem tatil hem de kent yaşamını bir arada sunuyor. Deniz, hava ve kara ulaşımının rahatlıkla yapılabildiği ve bölgenin kente yakın en gözde turizm merkezlerinden biri olan Mudanya'da gerçekleştirilen proje, müşterilerine 4 mevsim sahil hayatının yanında 5 yıldızlı kafe ve restoran hizmetleri sunuyor. Mudanya yapı ve inşaat şirketi müdürü Kenan Sülün, "Öyle bir yaşam sunalım ki, Güneydeki o 10 günlük tatillerimizi, Bursa'yı terk etmeden, Mudanya'nın tam kalbinde yemyeşil bir vadide, dört mevsim tatil tadında, komşuluk ilişkileriyle ve ulaşımda da en rahat yerde yaşam sürsünler. Bizim projelerimiz butik...