29 / 04 / 2024

Vadişehir bahçeşehir fiyatları

Vadişehir bahçeşehir fiyatları

Satış süreci devam eden Vadişehir Başakşehir ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı!

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Vadişehir Bahçeşehir iletişim!

Vadişehir Bahçeşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa edilen projede toplam 650 adet daire bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir fiyatları!

Lansmanı 31 Mart Salı günü yapılacak olan Vadişehir Bahçeşehir fiyatları henüz netleşmedi. İstanbul Başakşehir bölgesinde yükselen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Vadişehir Bahçeşehir satılık!

Vadişehir Bahçeşehir satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar fark seçenekler sunuluyor. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükselen proje 17 blok halinde hayata geçiriliyor.

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri 0,69 faiz 180 ay vade fırsatıyla! Bu yıl hemen taşının

Narlı Bahçe Evleri Projesi'nde ''2 Milyon 500 TL bizden'' kampanyası başladı. 0,69 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Peki Narlı Bahçe daire fiyatları ne kadar? İşte Narlı Bahçe fiyat listesi...

Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor!

Akyapı'nın 24 senelik tecrübesiyle kendi markası altında hayata geçirdiği Limonlu Bahçe Konakları fiyatlarıyla nefes aldırıyor...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Dekar Kıyıbahçe Ömerli fiyatları!

Dekar Kıyıbahçe Ömerli fiyatları metrekare bazında 7 bin 700 TL'den başlıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede dairelerin alanları 141 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor...

Dekar Kıyıbahçe lansman fiyatları Ömerli!

Dekar Kıyıbahçe lansman fiyatları Ömerli haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe projesi 500 milyon TL yatırım değerine sahip. Tema İstanbul Bahçe daire fiyatları 509 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Bahçe Atakent fiyatları!

Tema İstanbul Bahçe Atakent fiyatları 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe projesinde konutların 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları!

Toplam 363 daireden oluşan Tema İstanbul Bahçe Evleri'nin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları...

Atakent Tema Bahçe Evleri fiyatları!

Atakent Tema Bahçe Evleri fiyatları metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığıyla hayata geçirildi...

Tema İstanbul Bahçe Evleri fiyatları!

Tema İstanbul Bahçe Evleri fiyatları metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe projesi Tema İstanbul projesinin bir etabı olarak inşa ediliyor...

Halkalı Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları!

Toplam 500 bin TL yatırım bedeline sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesi 363 adet konuttan meydana geliyor. Küçükçekmece Tema İstanbul Bahçe konut fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 200 TL'den başlıyor. 

Vadişehir bahçeşehir fiyatları Haberi

Vadişehir bahçeşehir fiyatları

Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daire seçeneklerine yer veriliyor.


Vadişehir Başakşehir ev fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. 380 bin metrekarelik şehir parkına yakın konumda olan proje okullar, metro, şehir parkı ve kamu alanlarına da yakın mesafede inşa ediliyor.


Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan Vadişehir Evleri 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir Konutları 'nın sosyal yaşam alanları hobi odası, fitness salonu, Türk hamamı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, kreş ve saunadan oluşuyor. 


Vadişehir Başakşehir ev fiyatları!

Alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteren Başakşehir...