29 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir ödeme planı

Vadişehir Bahçeşehir ödeme planı

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı!

Limonlu Bahçe ödeme planı belli oldu mu? Limonlu Bahçe haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe ödeme planı! İşte detaylı tablo...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Narlı Bahçe Evleri ödeme kampanyası!

Narlı Bahçe Evleri ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Güneşbahçe Evleri ödeme planı!

Güneşbahçe Evleri ödeme planı kapsamında 0,69 faizle ödemeler yapılıyor. Güneşbahçe Evleri daire fiyatları 580 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları!

Başakşehir Vadişehir ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Konutların yanı sıra ticari birimlerin de yer aldığı proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri!

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Daire fiyatları 496 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Bahçeşehir Vadi Tepe daire fiyatları!

Bahçeşehir Vadi Tepe daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kaspamında 120 aya varan vade imkanı sağlanan proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim numarası 0212 428 88 00 olarak belirlendi. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Vadişehir Bahçeşehir Konutları satılık!

Vadişehir Bahçeşehir Konutları satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Daire alanlarının 127 ile 216 metrekare arasında değiştiği projede toplam 650 adet daire bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendiriliyor. Proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık!

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alıyor.

Vadişehir Bahçeşehir ödeme planı Haberi

Vadişehir Bahçeşehir ödeme planı

Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 650 adet daireden oluşan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen alanlara sahip. İnşaat çalışmalarının başladığı projede 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında bulunuyor.  


Vadişehir Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesinde metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunuyor. Toplam 60 adet ticari ünitenin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor. 


Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı....