15 / 05 / 2024

Vadistanbul Rezidans basın toplantısı

Vadistanbul Rezidans basın toplantısı

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tiplerinin bulunduğu ve İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul Rezidans'ta 2+1 konutlar 772 bin liradan başlıyor...

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Basın Ekspres NG Rezidans güncel fiyatlar!

Basın Ekspres NG Rezidans güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 503 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Basın Ekspres Projesi!

Esta Construction'un hayata geçireceği Basın Ekspres Projesi, rezidans ve A sınıfı ofis alanlarından meydana geliyor...

Gül Proje Basın Ekspres ev fiyatları!

Gül Proje Basın Ekspres ev fiyatları 248 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gül Proje Express Rezidans'ta teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Basın Ekspres Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi 310 bin liradan başlıyor. Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul projesinde konut teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkacak!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar, 8 Eylül'de Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkıyor

Basın Ekspres Urke İnşaat Konutları iletişim!

Basın Ekspres Urke İnşaat Konutları iletişim için 0212 579 92 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan projede 390 adet rezidans daire yer alıyor.

Bulvar İstanbul basın toplantısı 16 Mart'ta!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı; Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinin satışta yakaladığı başarıyı, 2014 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirmesini, 2015 yılı hedeflerini ve yeni kampanyasını basın mensupları ile paylaşıyor.

Vadistanbul Rezidans basın toplantısı Haberi

Vadistanbul Rezidans basın toplantısı

Vadistanbul Rezidans, İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta yükseliyor. Proje, Artaş, Aydınlı ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı ile 3 etaptan oluşuyor. Karma bir proje olarak yükselen Vadistanbul Rezidans projesinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.


Yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, sauna, fitness center ve yüzme havuzu gibi bir çok sosyal olanağın içinde yer aldığı projede konutlar 69 metrekare büyüklükten başlayıp, 305 metrekareye kadar yükseliyor. 


Vadistanbul ödemeleri ne göre projede ister banka kredisi ile ister firma bünyesindeki seçenekler ile ödeme yapılabiliyor.


Vadistanbul fiyat;


69,80-90,00 metrekare alana sahip olan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 507 bin TL'den

116,32-148,00 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları...