13 / 05 / 2024

Vadistanbulun banyolarında Ideal Standard tasarımları mı kullanıldı

Vadistanbulun banyolarında Ideal Standard tasarımları mı kullanıldı

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider Banyo markası Ideal Standard, İstanbul’un en prestijli projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un banyolarına lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Geniş hacimli Beko buzdolaplarında 3 bin 500 TL'ye varan indirim! İşte Beko buzdolaplarının indirimli fiyat listesi

Beko, müşterilerine geniş hacimli buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 3.500 TL'ye varan indirimlerle birlikte, özellikle büyük aileler ve yemek yapmayı sevenler için ideal olan geniş hacimli Beko buzdolapları, uygun fiyatlarla satın alınabilecek.

Malatya ve Elazığ'da zemin etütleri en ideal noktada yapılacak!

Elazığ ve Malatya depremleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir merkezlerinde gerek Malatya gerek Elazığ'da zemin etütlerini en ideal noktada yapacağız." dedi...

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Sur Yapı Tilia tercihini ISVEA'dan yana kullandı!

ISVEA; İstanbul’un gözde konut projelerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Sur Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Tilia projesinin banyolarında ISVEA ürünleri kullanıldı.

Sivas Hilton banyolarına İtalyan ISVEA imzası!

ISVEA, Türkiye’nin en gözde otel projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. İtalyan ISVEA, Sivas Hilton banyolarına göz alıcı tasarımlarıyla imzasını attı.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Geberit kumanda kapaklarıyla kusursuzluğu keşfedin!

Geberit, modern banyolar için geliştirdiği tablet görünümlü kumanda kapağı Sigma70 ile teknoloji ve konforu aynı anda sunuyor. Sigma70, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle, banyolarında kalite ve şıklıktan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi oluyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.

Vadistanbulun banyolarında Ideal Standard tasarımları mı kullanıldı Haberi

Vadistanbulun banyolarında Ideal Standard tasarımları mı kullanıldı

Dünya markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde konut projelerinde yer almaya devam ediyor. İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat tarafından, Maslak Ayazağa’da konumlanan Vadistanbul projesinin birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. 50.467 m2 alan üzerine konumlanmış 1.111 adet daire, Türkiye’nin en büyük ofis kompleksinde geniş ve ferah ofis seçenekleri ve sosyal tesisleriyle standartları yüksek bir yaşam alanı yaratan Vadistanbul Teras’ın tüm konutlarında Ideal Standard imzası yer alıyor. 


Vadistanbul projesinde 1+1’den 5+1’e alternatiflerin bulunduğu dairelerde kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ve banyolarını mükemmel bir yaşam alanına dönüştüren Ideal Standard’ın  banyo dolapları ve armatürleri projenin tarzına uygun olarak...