25 / 07 / 2024

Vahapağa Hamamı diyarbakır

Vahapağa Hamamı diyarbakır

Diyarbakır Karacadağ'da yer alan Vahapağa Hamamı'nın restorasyon işi ihaleye açılıyor...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Diyarbakır Merkez’e TOKİ’den 2.586 adet ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Merkez projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Merkez projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Diyarbakır Merkez TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır OSB, Koronavirüs salgınında bile yatırımcının gözdesi oldu!

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl içerisinde 22 firmaya yer tahsis edildiğini açıkladı. 

Diyarbakır Üçkuyu kura çekilişi bugün!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde yer alan 3+1 daireler kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Diyarbakır Üçkuyu kura çekilişi bugün yapılacak. 

Diyarbakır Kulp'a modern otogar inşa edilecek!

Kulp Belediyesince Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan İlçe Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Diyarbakır Çaldıran'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Diyarbakır Çaldıran'a 100 yataklı devlet hastanesi inşa edilecek. Hastanenin, 88 dönümlük hazine arazisine yapılması planlanıyor.

Diyarbakır'a 57 milyon liralık proje yapıldı!

Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenecek törende, Gazi ve Melikahmet Caddeleri Sokak Sağlıklaştırma 1. etap, Dicle Vadisi Projesi 1. etap ve restorasyonu tamamlanan tarihi yapıların açılışı gerçekleştirilecek.

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

Sur'da inşa edilen Diyarbakır Evleri tartışma yarattı!

Diyarbakır'da Suriçi bölgesinde bir yandan yıkım kararları uygulanırken bir yandan da Diyarbakır evleri inşa ediliyor.

Diyarbakır Çüngüş'te ücretsiz pansiyon inşa edildi!

Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçedeki yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon inşa edildiğini belirtti.

Diyarbakır Alipaşa ve Lalebey'de dönüşüm yıkımları başladı!

Diyarbakır Sur ilçesi Alipaşa ve Lalebey mahallerinde yıkım çalışmaları başladı. Mahalledeki evlerin yıkım kararı kentsel dönüşüm kapsamında alındı.

Vahapağa Hamamı diyarbakır Haberi

Vahapağa Hamamı diyarbakır
Diyarbakır Tarihi Yaşatma ve Turizmi Geliştirme Derneği Diyarbakır'da yer alan Vahapağa Hamamı'nın restorasyonu için ihale düzenliyor. Teklif için son tarihin 196 Haziran olarak açıklandığı Vahapağa Hamamı restorasyonu ihalesi açık oturum şeklinde gerçekleşecek.


İhale detayları için