19 / 05 / 2024

Vahit Kazancı kimdir

Vahit Kazancı kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre Uygulama Yönetmeliğinin 14. Maddesinin 3. fıkrası (e) bendinde belirtilmiş suçlar kapsamına girmiş olması nedeniyle Vahit Kazancı'nın denetçi belgesi iptal edildi

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Vahit Okumuş kimdir?

Osmanlı'dan bugüne ulaşan tarihi eserlerin mimarı Sinan'ın matematiğini çözmeyi başaran Vahit Okumuş kimdir? Vahit Okumuş, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Prof. Dr. Vahit Okumuş..

Değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergilendirmede bazı kıstaslar uygulanıyor. Peki, değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Vahit Kiler kimdir?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahit Kiler, ne zamandan beri Kiler Holding yönetiminde hizmet veriyor? İşte Vahit Kiler..

Gamze Özbal kimdir?

2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kuran Mimar Gamze Özbal kimdir? Mimar Gamze Özbal bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gamze Özbal..

Gökhan Kazancı kimdir?

Mimar Gökhan Kazancı kimdir? Gökhan Kazancı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Gökhan Kazancı ne zamandan beri Melikşah Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde Misafir Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor?

Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir?

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir? Fikret Şinasi Kazancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu...

Vahit Kazancı'nın denetçi belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre Uygulama Yönetmeliğinin 14. Maddesinin 3. fıkrası (e) bendinde belirtilmiş suçlar kapsamına girmiş olması nedeniyle Vahit Kazancı'nın denetçi belgesi iptal edildi

Vahit Kazancı kimdir Haberi

Vahit Kazancı kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:

4708 Sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun uyarınca oluşturulan Merkez Yapı Denetim Komisyonu Başkanlığının 07.10.2013 tarihli ve 465/6 no’lu kararına istinaden;  Uygulama Denetçisi İnşaat Mühendisi Mesut Vahit KAZANCI’nın Adli Sicil Kaydı ile hükmolunan eyleminin 4708 sayılı kanuna dayalı olarak çıkarılan Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinin 14. Maddesinin 3. fıkrası (e) bendinde belirtilmiş suçlar kapsamına girmiş olması nedeniyle, 17415 belge numaralı Uygulama Denetçisi İnşaat Mühendisi Mesut Vahit KAZANCI’nın Denetçi Belgesinin iptal edilmesi ve belge iptali hususunun Resmi Gazete ilan tarihinden itibaren yürürlüğe konulması uygun görülmüştür.

İlgililere...