02 / 05 / 2024

Vahit Kirişci tarımsal destek açıklaması

Vahit Kirişci tarımsal destek açıklaması

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Tarım Bakanı Yumaklı: Tarımda ‘Yerlileştirme ve Millileştirme’ adımları hızlanacak

Tarım ve Orman Bakanlığı görevini Vahit Kirişci'den devralan İbrahim Yumaklı, ilk mesajlarını verdi. Bakan Yumaklı, gelecek dönemde üretimden tüketime her aşama için planlanan yapısal reformları hayata geçireceklerini söyledi.

Bakan Kirişci'den son dakika buğday alım fiyatı açıklaması: Seçimden sonra belli olacak! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, buğday alım fiyatının seçimden sonra açıklanacağını söyledi. İşte Bakan Kirişci'nin o açıklaması...

Bakan Kirişci: Depremzedeleri kalıcı konutlarında ziyaret edeceğiz!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem bölgesindeki kalıcı konutların bir kısmının yıl sonunu bulmadan teslim edileceğini belirterek buralara ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti.

Bakan Kirişci'den buğday alım fiyatı açıklaması: Piyasa şartlarını da dikkate alacağız! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den TMO buğday alım fiyatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? 

Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı. Çiftçiler müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri o tarihte hesaplara yatıyor!

Bakan Kirişci müjdeyi verdi! Deprem bölgesinde hayvan dağıtımı başlıyor!

Ülke genelindeki hayvancılığın yüzde 17'sinin depremlerden etkilenen illerin oluşturduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, hayvansal üretimde üreticilerin uğradığı zararı telafi etmek için hayvan dağıtımına başlayacaklarını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci açıkladı! Et fiyatları düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Kirişçi et fiyatlarının gerilediğini, ileri gidişin söz konusu olmadığını kaydetti.

Çiftçilerin cebi bugün dolacak! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor! Hemen hesaplarınıza bakın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2023 yılı tarımsal destekleme bütçesinin 57,6 milyar lira olduğunu belirtti ve bugün toplamda 5,5 milyar liralık tarımsal desteklemelerinin çiftçilerin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Bakan Kirişçi resmen açıkladı! Çiftçilere müjde üstüne müjde! Bu ücretlerin yarısı devlet tarafından ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çiftçilere son dakika müjdesi geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Tarımsal sulama ücretlerinin yarısının devlet tarafından ödeneceğini duyurdu.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Bağ-Kur’lular dikkat! Bakan Kirişçi’den prim eşitlemesine ilişkin önemli açıklama! Hayaller gerçek oluyor!

4A Bağ-Kur kapsamındaki çalışan kişiler için 9 bin prim gününün SGK’lı çalışanlar gibi 7200 güne düşürülmesi gündemde yer alıyor. Bu doğrultuda, prim eşitlemesi için çalışmaların başladığı belirtilirken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuya ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Vahit Kirişci tarımsal destek açıklaması Haberi

Vahit Kirişci tarımsal destek açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Vahit Kirişci, çiftçilere büyük müjdeyi verdi. 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 44 milyon 493 bin 492 TL tutarındaki tarımsal destekleme ödemelerinin bugünden itibaren başlanacağına dikkat çekti. 

Peki hangi çiftçiye ne kadar ödeme yapılacak? Hangi üretim için kaç lira destek verilecek? İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin konuyla ilgili o açıklaması...

Kirişci, sosyal medya hesabından tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Kirişci, gerçekleştirdiği açıklamada, "1 milyar 44 milyon 493 bin 492 liralık tarımsal destekleme ödemelerine bugünden itibaren başlıyoruz" dedi ve çiftçiler ile üreticilere hayırlı ve bereketli olmasını belirtti. 

Bakan Kirişci, ıslah amaçlı küçükbaş hayvan yetiştiriciliği için 830,7 milyon Türk Lirası, besilik erkek...