02 / 05 / 2024

Vaillant Axel Busch

Vaillant Axel Busch

Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Dr. Axel Busch, Türkiye'de 140. Ar-Ge merkezini açtıklarını belirterek, bunun DemirDöküm'ü aldıktan sonra Türkiye'deki ikinci büyük yatırımları olduğunu ifade etti...

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Yakın gelecekte altını neler bekliyor?

Altına yatırım yapan ya da yapmayı düşünenler ‘altın piyasasını neler bekliyor’ sorusuna cevap ararken Merk Investment Başkan ve Baş Yatırım Sorumlusu Axel Merk’ten önemli bir değerlendirme geldi.

Axel Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axel Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Koçak tarafından kuruldu.

DemirDöküm Türkiye pazarında payını arttıyor!

Almanya merkezli Vaillant Group bünyesine 2007 yılında katılan DemirDöküm, Türkiye pazarında payını arttırmayı sürdürüyor.

DemirDöküm Sürdürülebilir İklimlendirme Çözümleri Paneli gerçekleşti!

DemirDöküm, geleceğe dönük stratejilerini, sektörü bekleyen gelişmeleri ve tüketicilerin beklentilerini paylaştı. DemirDöküm CEO'su Dr. Axel Busch, "Sürdürülebilir İklimlendirme Çözümleri" panelinde konuşma yaptı.

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü verildi!

Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu.

Vaillant'tan turboMag şofben!

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

Vaillant, yeni konseptini Adana'da hayata geçirecek!

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak.

Vaillant konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yapıyor!

Vaillant, Enerji Danışmanlığı ile konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yaparak, daha verimli ve maliyet tasarruflu cihaz alternatifleri sunuyor.

Vailant bu yıl VRF klima sistemlerini piyasaya sunacak!

Estetik, performans, kalite ve iyi servis hizmeti arayanlar için tasarlanana Vaillant klimalar, nemden arındırılmış temiz ve kuru hava konforunu sağlıyor…

Kentsel dönüşüm ile kombi pazarı 3 yıldır büyümüyor!

Kentsel dönüşüm yasası ile beraber 2 bin metrekarenin üzerindeki binalarda kazan kullanma zorunluluğu uygulaması yüzünden kombi pazarının artık büyüyemediğine dikkat çekiliyor. Açıklama Vaillant Türkiye yöneticisinden...

Vaillant yetkili satıcılarını Dubai'de ağırladı!

Isıtma-soğutma sektörünün kuruluşlarından Vaillant, doğal gazın yeni yaygınlaştığı bölgeler için oluşturduğu ödül sistemi doğrultusunda, 2014 yılında üstün performans sergileyen 55 Vaillant yetkili satıcısı ve sektör temsilcisini, Dubai ve Abu Dabi'de ağı

DemirDöküm Avrupa pazarına açılıyor!

Alman Vaillant'ın sahip olduğu DemirDöküm, Avrupa pazarı için Ar- Ge'ye bu yıl 11 milyon TL yatıracak. CEO Busch, "Yerel gücü koruyacağız" dedi..

Vaillant Axel Busch Haberi

Vaillant Axel Busch
Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü Dr. Axel Busch, Türkiye'de 140. Ar-Ge merkezini açtıklarını belirterek, bunun DemirDöküm'ü aldıktan sonra Türkiye'deki ikinci büyük yatırımları olduğunu söyledi.Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü ve Demir Döküm CEO'su Dr. Axel Busch, Türkiye'de yakın zamanda 140. Ar-Ge merkezini açtıklarını belirterek, bunun DemirDöküm'ü aldıktan sonra Türkiye'deki ikinci büyük yatınmları olduğunu söyledi.
Busch, her geçen gün daha fazla projeyi Türkiye'ye doğru kaydırdıklarını belirterek, Türkiye'nin gelişen ekonomisi, genç nüfusu ve özellikle hızlı büyüyen büyüyen inşaat sektörü ile kendileri için önemli bir pazar haline geldiğini ifade etti.
İnşaat sektörü hızlı büyüyor Demir Döküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna ile Vaillant Grup Türkiye Ülke Müdürü ve Demir Döküm CEO'su Dr. Axel Busch, izmir'de kaskad merkezi ısıtma sisteminin kurulduğu Bulvarin Konutları'nda site yöneticileri ve...