04 / 05 / 2024

Vaillant WOW Convention Center’da

Vaillant WOW Convention Center’da

Türkiye’nin önde gelen tesis yatırımcıları, yöneticileri ve kurumsal tedarikçileri ilk defa 18–19 Ekim 2012 tarihlerinde WOW Convention Center’da Tesis Yatırım-Yönetim-Tedarik Konferansı’nda bir araya geldi

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort hizmete açıldı!

650 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'un kapıları hizmete açıldı...

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü verildi!

Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu.

Vaillant'tan turboMag şofben!

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

Binalardaki duman alarmı gece yangınlarındaki ölüm oranını azaltıyor!

Haluk Yanık, 12-13 Kasım 2015 tarihlerinde Wow Convention Center’da düzenlenen “IV. Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi”nin açılış konferansında konutlarda yangın algılama ve uyarı sistemlerini işledi.

Vaillant, yeni konseptini Adana'da hayata geçirecek!

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak.

Vaillant konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yapıyor!

Vaillant, Enerji Danışmanlığı ile konutların ihtiyacına göre enerji modellemesi yaparak, daha verimli ve maliyet tasarruflu cihaz alternatifleri sunuyor.

AKATED Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı 28-30 Eylül'de!

Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı tarafından 28-30 Eylül 2015 tarihleri arasında WOW İstanbul Convention Center’da düzenleniyor.

Otellerin iş biriliğiyle kongre merkezleri arttırılmalı!

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na yakın bir lokasyonda kongre oteli olarak konumlanan WOW İstanbul Hotels&Convention Center'ın Hanife Genel Koordinatörü Ziya Baş Cihan, daha büyük kongreleri çekmek için bölge otellerini işbirliği yapmaya çağırdı.

Say Yapı 9. gayrimenkul fuarına katılıyor!

Say Yapı Teknoloji, İstanbul Hilton Convention Center’da 25-26 Nisan tarihlerinde düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Körfez Ülkeleri’nden önemli yatırımcıların katılacağı 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi’ne katılıyor.

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 24-26 Nisan'da

Türk-Arap Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center 'da gerçekleştirilecek. Fuar kapsamında düzenlenecek Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 'nde sektörün geleceği tartışılacak.

Neo Yapı, Nicchia projesi ile 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Neo Yapı, 25-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleşen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk sektörü zirvesine Bodrum Yalıkavak’taki yeni projesi Nicchia ile katılıyor.

Neo Yapı 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

Neo Yapı, 25-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleşen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk sektörü zirvesine Bodrum Yalıkavak’taki yeni projesi Nicchia ile katılıyor.

Vaillant WOW Convention Center’da Haberi

Vaillant WOW Convention Center’da


Pek çok sivil toplum kuruluşu tarafından desteklenen organizasyon,  “Sürdürülebilir Tesisler” ana teması ile uluslararası fikir önderlerini konunun taraflarıyla bir araya getirerek, fikir alış verişi ve know-how aktarımı sağlamayı amaçlıyor.  


Konferansın ilk gününde açılış konuşmalarının ardından, Tesis Yönetimi, Toplam Sahip Olma Maliyeti, Enerji ve Atık Yönetimi, Tesis Yönetiminde Sürdürülebilirlik başlıklarında oturumlar düzenlendi. 


İkinci gün yapılan oturumlarda ise, Sağlıklı ve Güvenli Tesisler, Teknoloji ve Akıllı Tesisler ile Operasyonel Mükemmellik Örnek Olay Analizi başlıklarında, katılımcılar bilgi ve deneyimlerini davetlilere aktardı. 


Vaillant Türkiye Teknik ve Eğitim Müdürü Sencer Erten de ‘operasyonel mükemmellikler’ konulu son oturumda, yeni gaz absorpsiyonlu zeolit ısı pompası teknolojisi hakkında katılımcılara bilgi verdi. 


Yüksek verimli ve tasarruflu yenilenebilir enerji kaynaklarına ait ürünlere odaklanan Vaillant Group’un sürdürülebilirlik anlayışına paralel olarak Vaillant Türkiye de geleceğin...