13 / 05 / 2024

Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı

Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

Turizm sezonu sönük başladı!

Avrupa'nın en gözde turizm fuarları arasında gösterilen Utrecht Turizm Fuarı, Türkiye açısından sönük geçtiği bildirildi. Turistik ve Butik Otelciler Birliği Derneği (ÖZBİ) Başkanı Ufuk Arslan turizm hakkında açıklamalar yaptı.

Turizmciler Hollanda'ya stand açtı!

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Shovv'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı.14-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara, Türkiye Otelciler Federasyonu da katıldı.

Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Hollanda'daki Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı'nda Çanakkale standı ilgi gördü. Fuarda, Çanakkale için ayırılan alanda Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı anısına yapılan özel stant çalışması, tüm ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Antalyalı turizmciler Hollanda Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na Antalya'dan yoğun katılım olurken, Almanya'da Düsseldorf Boat Show'a Antalya Deniz Ticaret Odası stand açtı. Fuara en kalabalık ülke olarak katılan Türkiye, damgasını vurdu.

Haluk Alay: 2015 için turizmde zor bir sene olacak!

Aqua Fantasy Genel Müdürü ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Alay, Utrecht Turizm Fuarı'nda Türkiye ile ege turizmini değerlendirdi.

İzmir'in Selçuk ilçesi Hollanda turizm fuarında tanıtılıyor!

Dünyanın önemli turizm fuarları arasında yer alan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen ’2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı...

Didim 6'ncı kez Hollanda fuarında yerini aldı!

Kısa adı DİTAB olan Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, 13 - 18 Ocak arasında Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen 2015 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarında yerini aldı.

İzmir yeni turistler çekmek için Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda!

Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge ile Boyalık Beach Otel Ön Büro Müdürü Eren Özkan, Vakantiebeurs Turizm Fuarı'nda kurulan İzmir standında görüşmelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Türk turizmciler Utrecht Turizm Fuarı'na katıldı!

Utrecht Turizm Fuarı'na katılan İzmir Valisi Mustafa Toprak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

İzmir, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı!

İzmir, Hollanda'nın Utrecht kentinde 13-18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak.

Corendon Grup, Utrecht Turizm Fuarı’na katıldı!

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen ve önemli turizm markalarını bir araya getiren fuar, 150 ülkeden 1500’e yakın turizm kuruluşuna ev sahipliği yaptı...

Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı başladı!

Hollandalı turistlerin büyük ilgi gösterdiği ve Türkiye'nin de en büyük katılımcılardan biri olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı başladı. Fuar, 19 Ocak'a kadar devam edecek...

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı Haberi

Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı

Didim'in tanıtımı için fuarda Didim Turizm Altyapı ve Hizmet Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş, Didim Turizm Derneği Başkanı ve Palm Wings Beach Resort Genel Müdürü Ercüment Alkaner, Didim Kültür Mirasını Koruma Derneği Başkanı ve Medusa House Otel sahibi Mustafa Şentürk, Venosa Beach Resort Genel Müdürü Murat Üner, Mutlu Apart Otel sahibi Mustafa Mutlu, Auroom ve Majesty Tarhan Otel yetkilileri de yer aldı. 146 ülkeden aralarında tur operatörleri, oteller, seyahat acenteleri ve tanıtma bürolarının da bulunduğu 1650 firma tanıtım çalışması yaparken Türkiye, 800 metrekare büyüklüğündeki stantla fuarın en büyük 10 katılımcısı arasında yer aldı. Kültür Bakanlığı'nın Aydın standı içinde yer alan Didim standına ilgi oldukça yoğun oldu. 


Didim standını Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun ile Muğla'nın Bodrum, Marmaris...