03 / 10 / 2024

Vakıf Bank şube sayısı

Vakıf Bank şube sayısı

Türkiye, yeni bankası için gün sayıyor. Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran, bu yılın sonunda 30 şubeye ulaşıp 500 çalışan istihdam etmeyi hedeflediklerini söyledi. Üç yıllık hedef ise 100 şube, 1.200 çalışan.

Kendi evini almak isteyeneler! Vakıf Bank size imkan sunuyor! Bunu kimse yapmaz

Vakıf Bank'tan 'Sıfır Konutlara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi' şartları ve detayları merak edilen kredinin detayları için İnsanlar araştırma yapıyor. Dilerseniz bu haberimizde Detaylara göz  atalım.

Emekli promosyonunda çılgın yarış! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonlarında bankalar fiyatları ardı ardına arttırmaya devam ederken bazı bankalar ise başvuru sürelerini uzattı. 9 bin 10 bin veren var! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonları kızıştı, süre uzadı! Çılgınlıklar peş peşe geldi! Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING! Hemen bakın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyonlarda çılgınlıklar peş peşe geldi. İşte Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING açıkladı...Hemen bakın...

Vakıf Katılım Siirt'te şube açtı!

Vakıf Katılım Siirt Şubesi'nin açılışı, Vali Vekili Erkan Savar ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle yapıldı.

Vakıf Katılım'ın hedefi 120 yeni şube!

Sektörün en hızlı büyüyen kurumu olduklarını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, önümüzdeki seneye ilişkin planlarının 120 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi.

Vakıf Bank İFM'deki dev kule için imzayı attı!

Vakıf Bank’ın yeni genel müdürlük binası ile ilgili imzalar atıldı. Banka, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edilen 52 katlı kulenin 22 bin 900 metrekarelik bölümü 299 milyon 990 bin TL’ye satın aldı...

Vakıf Bank İFM'den 300 milyon TL'ye 23 bin metrekarelik ofis aldı!

Vakıf GYO tarafından inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi'nin T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nin 22 bin 900 metrekarelik bölümünü Vakıf Bank yaklaşık 300 milyon TL bedelle satın aldı...

Vakıf Katılım Sivas Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Sivas Bankalar Caddesi'nde şube açtı. Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, hedeflerinin 75 şubeye ulaşmak olduğunu kaydetti.

Vakıf Katılım'ın Rize şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Rize şubesi açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, "Yılı 75 şube ile kapatmayı hedefliyoruz. Vakıf Katılım bir katılım bankası. Biz faizsiz bankacılık yapıyoruz. Türkiye'deki beş katılım bankasından biriyiz. İki kamu bankasından biriyiz." dedi.

Vakıf Katılım, İzmir'de şube açtı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, İzmir'deki ilk şubesini açtı.

Vakıf Katılım Bankası Ankara'da şube açtı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Yıl sonunu bir mani olmazsa minimum 30 şubeyle kapatacağız. En az 6 şubemiz daha açılacak. Türkiye genelinde personel sayımız 500'e ulaşmış olacak" dedi.

Vakıf Katılım Bankası Şanlıurfa'da şube açtı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Atatürk Bulvarı'ndaki şubenin açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da açtıkları şubeyle ülke genelinde 24 şubeye ulaştıklarını söyledi.

Vakıf Katılım Kahramanmaraş'ta şube açtı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, "Müdahil olamadığımız, değiştiremediğimiz değişkenlere takılarak ekonomimize 'iyi gitmiyor' demenin şu an anlamı yok." dedi.

Vakıf Bank şube sayısı Haberi

Vakıf Bank şube sayısı

Vakıf Katılım'ın açılışı 26 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek. Vakıf Katılım Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran, 15 Şubat itibarıyla Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) faaliyet iznini aldıklarını hatırlattı. Oran, Vakıf Katılımın ilk etapta merkez şube ve yaklaşık 120 çalışanla açılacağı bilgisini vererek, ancak açılış sonrası hızlı şubeleşme çalışmaları olacağını ve bu paralelde çalışan sayısında benzer şekilde artış görüleceğini belirtti. 


İLK YIL HEDEFİ 500 ÇALIŞAN 

Bu yıl sonunda 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedeflediklerini aktaran Oran, "İlk aşamada müşteri sayısı ve hedef kitlemizin örtüştüğü noktalarda şubeleşme çalışmaları yapacağız. Bu doğrultuda İstanbul, Ankara, Konya, Gaziantep, Bursa, İzmir, Adana, Antalya, Kayseri gibi iller ilk şubelerimizi açacağımız şehirler olacak. Sonrasında ise şubelerimiz hızla ülke coğrafyasının geneline yayılacak" dedi.


AĞIRLIK...