06 / 05 / 2024

vakıf çiftliği halkın olacak

vakıf çiftliği halkın olacak

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Vakıf Çiftliği'ni günübirlik tesis haline getirip Antalya'ya gelen herkesin ziyaret ettiği gezinti yeri olması, önemli bir marka değerine kavuşması bizleri sevindirecektir" dedi.

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri 538 milyon TL'yi aştı!

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. İşte Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri...

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Vakıf GYO Medyan 35 ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirdiği Tablo Adalar projesini satışa çıkaran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için düğmeye bastı.

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın fon kullanıcısı olarak yer aldığı ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının getiri oranı yüzde 5,7870!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 119 gün vadeli kira sertifikasının yıllık basit getiri oranı yüzde 17,75 dönemsel getiri oranı yüzde 5,7870 olarak belirlendi. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL tutarındaki 119 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na sunulan belgeler yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 550 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 91 gün vadeli, 550 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 475 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 66 gün vadeli, 475 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 415 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK62162 ISIN kodlu, 70 gün vadeli, 415 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 110 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK42123 ISIN kodlu, 193 gün vadeli, 110 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı.

vakıf çiftliği halkın olacak Haberi

vakıf çiftliği halkın olacak

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Vakıf Çiftliği'ni günübirlik tesis haline getirip Antalya'ya gelen herkesin ziyaret ettiği gezinti yeri olması, önemli bir marka değerine kavuşması bizleri sevindirecektir" dedi.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada Ticaret Borsası ile geçtiğimiz 5 yıllık dönemde çok yakın diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarını, bu işbirliğinin temelinde Antalya'nın ve Kepez'in kazanmasına yönelik bir takım sosyal çalışmaların bulunduğunu belirtti. Başkan Tütüncü, modern bit şehirde sivil toplum ve yönetim ilişkilerinin üst seviyede olmasının kamu yönetiminin kalitesini artırdığının altını çizerek, "Biz de meseleye bu pencereden baktığımız için sivil toplumla birlikte hareket etmeyi, beraber yol yürümeyi kendimize bir düstur edindik" dedi. Ticaret Borsası ile el ele vererek Antalya kazandırdıkları...