08 / 07 / 2024

vakıf gayrimenkul değerleme yönetim kurulu başkanı İsmail Alptekin

vakıf gayrimenkul değerleme yönetim kurulu başkanı İsmail Alptekin

Vakıf Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin kimdir? İsmail Alptekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Vakıf Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin..

İstanbul ve Kocaeli'de 69 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! İhalesi 5 Ocak'ta!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 67, Kocaeli'de 2 olacak şekilde 69 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Reysaş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Reysaş GYO, portföyündeki varlıkların değerlemesini yapması için "Net Kurumsal Değerleme"yi, değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak da "Net Kurumsal Değerleme" ile "Vakıf Gayrimenkul Değerleme" firmalarını seçti.

Reysaş GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Net Kurumsal Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Avrasya GYO 2020'de değerleme hizmeti alacağı firmaları seçti!

Avrasya GYO, portföyünde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." ile  değerleme hizmeti alınmasına, "Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verdi.

Vakıf GYO değerleme şirketini seçti!

Vakıf GYO portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

Vakıfhan 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Vakıfhan 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı!

Halk GYO'nun, Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporları revize edildi. Raporlara göre gayrimenkullerin ekspertiz değerlerine ilişkin herhangi bir değer değişimi olmadığı belirtildi.

Halk GYO, değerleme şirketini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2015 yılı için gayrimenkul portföyünde bulunan varlıkların değerlemesini yapmak üzere Adım Gayrimenkul Değerleme ve Vakıf Gayrimenkul Değerleme şirketleriyle anlaştı.

Vakıf GYO Kütahya yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kütahya yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Fatih Kirmasti gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fatih Kirmasti gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Rumelihisarı gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Rumelihisarı gayrimenkulü değerleme raporunu yayınladı.

vakıf gayrimenkul değerleme yönetim kurulu başkanı İsmail Alptekin Haberi

vakıf gayrimenkul değerleme yönetim kurulu başkanı İsmail Alptekin

İsmail Alptekin kimdir?

1943 Gerede/BOLU doğumlu olup, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 


1968 – 1975 yılları arasında serbest avukat olarak çalışma hayatına başlayan Sayın Alptekin, Türkiye Zirai Donatım Kurumu’nda avukat, Tübitak’ta murakıp olarak çalışmış; iki dönem boyunca VakıfBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, 21. dönem Bolu Milletvekilliği, 22. dönem Ankara Milletvekilliği ve aynı dönemde TBMM Başkan Vekilliği görevlerini üstlenmiştir. 03.04.2009 tarihinden bu yana VakıfBank Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam etmektedir. 


Mayıs/2010 tarihinde Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi ile başlamış olup, 20.04.2012 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanmıştır. Halen bu görevini...