15 / 05 / 2024

Vakıf Hanın sahibi

Vakıf Hanın sahibi

2004 yılında Mimar Kemaleddin Bey'in tasarladığı Eminönü'ndeki 4. Vakıf Han, 11 trilyon 680 milyar lira muhammen bedel ile 25 yıl süreyle, restore et-işlet-devret yöntemiyle kiraya verilecekmiş.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

İstanbul ve Kocaeli'de 69 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! İhalesi 5 Ocak'ta!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 67, Kocaeli'de 2 olacak şekilde 69 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK12134 ISIN kodlu, 250 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamam...

SPK'dan Vakıf Varlık Kiralama'nın 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

SPK, Vakıf Varlık Kiralama'nın 15 milyar TL tutarındaki alım satıma ve yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı başvurusuna ve Yatırım Varlık Kiralama'nın 500 milyon lira tutarındaki yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracı başvurusuna onay verdi.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 50 milyon TL'lik kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama, TRDVVRKA2048 ISIN kodlu, 83 gün vadeli, 50 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 40 milyon TL'lik kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama, TRDVVRKA2055 ISIN kodlu, 58 gün vadeli, 40 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 560 milyon TL'lik kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama, TRDVVRKA2022 ISIN kodlu, 99 gün vadeli, 560 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 103 milyon TL'lik kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama, TRDVVRKA2063 ISIN kodlu, 43 gün vadeli, 103 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın 70 milyon TL'lik kira sertifikasının ödemesi tamam!

Vakıf Varlık Kiralama, TRDVVRKA2030 ISIN kodlu, 99 gün vadeli, 70 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı.

Vakıf Hanın sahibi Haberi

Vakıf Hanın sahibi



Vakıf Han'ın kira ihalesi 9 Kasım'da


    EMİNÖNÜ'nde bulunan eski eser nitelikli 4. Vakıf Han'ın 25 yıl süreyle restore et-işlet-devret yapım işi kira ihalesi 9 Kasım'da yapılacak. İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, vakıf gayrimenkulü olan Eminönü Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi 408 ada, 6 parselde bulunan eski eser niteliğindeki 4. Vakıf Han'ın imar durumunun plan tadilatı ile turistik otel olarak değiştirildiği bildirildi. Kira ihalesinin 11 trilyon 680 milyar lira muhammen bedel ile 9 Kasım 2004'te gerçekleştirileceği kaydedildi. İhaleye katılmak isteyenler teklif dosyalarını 9 Kasım 2004 saat 14.00'e kadar verebilecekler.


(2004 yılında Reşat Altın 141.250.000 liraya satılıyormuş.)


Sabah 2 Kasım 2004



Abdullah...