07 / 05 / 2024

Vakıf Katılım Varlık Kiralama

Vakıf Katılım Varlık Kiralama

Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, Vakıf Katılım Varlık Kiralama A.Ş.'nin ihraççı olarak yer alacağı, 300 milyon TL kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması için SPK'ya yapılan başvur onaylandı...

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Vakıf Katılım Varlık Kiralama 290 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Katılım Varlık Kiralama tarafından TRDVVRK12118 ISIN kodlu, 196 gün vadeli, 290 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamam...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 800 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 103 gün vade sayılı, 800 milyon TL tutarında, TRDZKVK92017 ISIN kodlu yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamam...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 700 milyon TL kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, 95 gün vadeli, 700 milyon TL tutarında, TRDZKVKA2025 ISIN Kodlu yurtiçi kira sertifikası ihracı sattı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tarafından, Ziraat Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 700 milyon TL tutarında, 95 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 239 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın azami 2 yıl vadeli, 239 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvurusu onaylandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 250 milyon TL ve 200 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı ve yetkili yatırım kuruluşu olarak yer alacağı, 2 yıl vadeli, 250 milyon TL ve 200 milyon TL tutarlarındaki kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay verildi...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 300 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVKA2017 ISIN Kodlu, 101 gün vadeli, 300 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışının tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK82026 ISIN kodlu, 300 milyon TL tutarında, 96 gün vadeli, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri Ödeme işlemleri tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, 181 gün vadeli, 200 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihraç etti. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 700 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK82018 ISIN kodlu, 98 gün vadeli, 700 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışının tamamlandı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 700 milyon TL'lik itfa ve getiri ödemesi tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK82018 ISIN kodlu, 98 gün vadeli, 700 milyon TL tutarında, yurtiçi kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Katılım Varlık Kiralama Haberi

Vakıf Katılım Varlık Kiralama

Deniz Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kira sertifikası ihracına ilişkin SPK başvuru onayı hakkında açıklama yaptı.

Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, Vakıf Katılım Varlık Kiralama A.Ş.'nin ihraççı olarak yer alacağı, 300 milyon TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere, Tebliğ'in 4 ile 6. Maddeleri çerçevesinde Tebliğ'de öngörülen yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası türünde, çeşitli vadelerde ve şartlarda, yurt içinde TL cinsinden halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere gerçekleştirilecek kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması için SPK'ya yapılan başvurusu onaylandı.

Deniz Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 07.06.2013 tarihli 28670 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kira Sertifikaları Tebliğinin (III-61.1) ("Tebliğ") 10.Maddesinin 3.fıkrası çerçevesinde, Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin...