16 / 05 / 2024

vakıf zeytinlikleri son durum

vakıf zeytinlikleri son durum

Kepez Belediye Meclisi' nde, Vakıf Zeytinliğinin durumu konuşuldu. Bölgenin halkın kullanımına açılamadığı yönünde endişelerini belirten meclis üyeleri, bir an önce bu işin çözüme ulaştırılmasını istedi...

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarında son durum! Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu!

Yeni bir konut almak isteyenler bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yaparken, kamu bankaları da faiz oranlarını peş peşe açıkladı. İşte Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu...

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

Üniversite adaylarının gözleri okul ücretlerine çevrildi: İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri

Son dönemde üniversite adaylarının gözleri, tercih döneminde okul ücretlerine çevriliyor. Peki hangi vakıf üniversitesinin ücreti ne kadar, kaç TL? İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri...

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Üniversiteleri YÖK tarafından uyarıldı! Fiyatlar için bakın ne uyarısı yaptı!

Son zamanlarda vakıf üniversitelerine yapılan fazla orandaki zamlar, öğrenci ve velilerin tepkisine neden oluyordu. Bu şikayetler şimdi, YÖK tarafından değerlendirdi ve fahiş zam yapan vakıf üniversiteleri uyardı.

5 vakıf üniversitesine 1 milyon 700 bin metrekare arazi tahsisi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski yol arkadaşı Ahmet Davutoğlu arasındaki İstanbul Şehir Üniversitesi tartışması kulislerde konuşuluyor. Diğer bir yandan yapılan arazi tahsisi gözlerin son yıllarda açılan diğer vakıf üniversitelerine çevrilmesini neden oldu.

Vakıf Katılım'dan 500 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Kira sertifikası hakkında açıklama yapan Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Vakıf Katılım olarak son 2,5 yılda 71 tertip halinde yaklaşık 14,9 milyar liralık kira sertifikası ihracını tamamladık" diye konuştu..

Vakıf Katılım 20 ayda 7,4 milyar TL kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Kira sertifikası ihraçlarımız ile son 20 ayda, Vakıf Varlık Kiralama iştirakimiz üzerinden 37 ihraç neticesinde yaklaşık 7,4 milyar TL’lik ihraç gerçekleştirdik" dedi...

Vakıf GYO davasında son durum 2018!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık aleyhine dava açılması veya davaya ilişkin gelişmeler hakkında açıklama yaptı. 

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davası ne durumda?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalarlardaki son durum hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davasında son durum!

Vakıf GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde maliki olduğu arsaların, 2012 yılı emlak vergisine ilişkin vergi ziyaı cezasının iptali için açılan dava sonuçlandı.

vakıf zeytinlikleri son durum Haberi

vakıf zeytinlikleri son durum

Kepez Belediyesi'nde yeni yılın ilk meclis toplantısı, Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. 

Meclis başlamadan gündem dışı söz alan CHP grup sözcüsü Neslihan Gülel, 201 3 yılında yaşanan olayları örnek göstererek hükümeti eleştirdi. Gülel 'in eleştirilerinden rahatsız olmadığını belirten Başkan Hakan Tütüncü, yerel meclislerde ulusal siyaset yapılmasının doğru olmadığını aktardı. 


AYYAŞI, BERDUŞU KOL GEZİYOR 


Önerge ile mecliste Vakıf Zeytinliği'ne ilişkin 1/1000 ölçekli nazım imar planına 'tarımsal niteliği korunacak özel mahsul alanı1 ibaresinin eklenmesi görüşüldü. Konu hakkında görüş belirten MHP grup sözcüsü Mustafa Reşat Oktay, alanın uzun süredir kentin kullanımına kazandırılamadığını ifade ederek, "Söz konusu ibarenin plana işlenmesiyle yıllardır bekleyen alanın, yine aynı şekilde kalacağını düşünüyorum. Ayyaşı, sarhoşu, berduşu, her türlü melanetin kol gezdiği bir alan Antalya'nın Kepez bölgesinde maalesef vücut bulmaya devam edecek" dedi. 


AYNI...