02 / 05 / 2024

vakıfbank genel müdürü

vakıfbank genel müdürü

İstanbul’a taşınmanın kendilerini olumlu etkilediğini belirten Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan “2015’te 1000 şubeye ulaşırız” diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları, 16 Ekim 2023 ve 1 Kasım 2023'te sona eren ortaöğrenim ve yükseköğrenim başvurularının tamamlanması ile birlikte araştırılmaya başlandı. 2023-2024 yılları arasında VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte haberin ayrıntıları...

Vakıfbank'ın 2023’ün ilk çeyreğinde elde ettiği kâr dudak uçuklattı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından VakıfBank 2023’ün ilk çeyreğinde 4 milyar 503 milyon TL net kat elde etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: "İlk üç ay için mali sonuçlarımız da bankamızın güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki taşınmazlarının devri TBMM'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'daki bazı kültür varlıklarının mülkiyetinin mazbut vakıflara devri yönündeki kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü kardeş ülkelerdeki tarihi eserleri restore ediyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, restorasyon çalışmalarını kardeş ülkelerde de devam ettiklerini açıkladı. Ersoy, ''84 yıl sonra Fatih Sultan Mehmet Vakfının mülkiyetindeki ve tapusunda olan Ayasofya Kebir Camisi'ni hem inanç hem kültür turizmine kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz'' dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü kiracılarına 2021'de kira artışı yapılmayacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce kiracılarına 2021 yılında kira artışı yapılmayacağı duyuruldu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy: Galata Kulesi, Osmanlı kayıtlarında Kule-i Zemin Vakfı'na ait!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin mülkiyet hakkına ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

Onur İncehasan, Vakıf GYO Genel Müdürü oldu!

Onur İncehasan, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

vakıfbank genel müdürü Haberi

vakıfbank genel müdürü

Türkiye genelinde şube sayılarının 740’a ulaştığını söyleyen Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, 2015 yılında 1000 şubeye ulaşacaklarını söyledi. Vakıfbank’ın 16 ülkeden 24 bankanın katıldığı bir yıl vadeli 735 milyon dolarlık sendikasyon kredisinin imza töreninde konuşan Kalkan, “Son 2.5 yılda 200’e yakın şube açtık. Geçen ay 43 şube açtık. Şu anda 740 şubeye ulaştık. 2015’te de 1000 şubeye ulaşmış bir banka olarak karşınızda olacağız” dedi. Personel sayılarının 13 bini geçtiğini belirten Kalkan, “Genel merkezimizi İstanbul’a taşımak, son derece pozitif bir katkı sağladı” diye konuştu.


‘Maliyeti indirdik’


Kalkan, geçen yıl eylül ayında temin edilen yaklaşık 710 milyon dolarlık krediyi yüzde 100’ün üzerinde bir oranla yenilediklerini, toplam maliyetin de nisan ayında gerçekleştirilen yılın ilk sendikasyon kredisine göre 10 baz puan düştüğünü söyledi. Dış ticaretin...