27 / 04 / 2024

vakıfbank şube açılışı

vakıfbank şube açılışı

2014'te net kârının yanı sıra kredi, mevduat ve toplam aktif büyümesi de sektör ortalamalarının üzerinde gerçekleşen Vakıfbank, şube açılışlarına devam ediyor..

Vakıfbank 3 günde 41 şube açtı!

VakıfBank 3 günde 41, ağustos ayı toplamında 43 şube açtı. Bankanın şube sayısı 738’e yükseldi. 2015’te 1.000 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, “Türk bankacılık tarihinde rekor kırdık” dedi

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.

Akbank, Halkbank, Vakıfbank, ve Ziraat Bankası... Bankalar tek tek açıkladı. Paraya ihtiyacı olanlar baksın

Akbank, Halkbank, Vakıfbank, ve Ziraat Bankası tarafından güncel faiz oranları açıklandı. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların buna bakması gerekiyor.

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat...

Konut kredi faiz oranlarında son dakika depremi yaşandı. Resmi internet sitelerinde açıklandı. Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat... İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan hesabı olanlar dikkat. Açıklama geldi

Vakıfbank'ta hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama geldi. Banka, hesabı olanlara 50000 TL düşük faizli kredi verecek.

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.

Vakıfbank'tan çok önemli açıklama. Müşterileri hemen baksın

Vakıfbank'tan ayda sadece 5 bin TL ödeyerek ev sahibi olma fırsatının detayları açıklandı. İşte banka tarafından yapılan açıklamada...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Bu parayı sadece Vakıfbank Worldcard müşterileri alacak! Tamı tamına 1.200 TL hediye!

Vakıfbank, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında 1.200 TL hediye edecek olan Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank kesenin ağzını açtı! Bu kişilere geri ödemesiz para verecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, her gün artan gıda fiyatları nedeniyle market alışverişi yapmakta zorlanan müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Vakıfbank, kampanyaya katılan müşterilere 200 TL hediye edileceğini duyurdu.

vakıfbank şube açılışı Haberi

vakıfbank şube açılışı

2014'te net kârının yanı sıra kredi, mevduat ve toplam aktif büyümesi de sektör ortalamalarının üzerinde gerçekleşen Vakıfbank, şube açılışlarına devam ediyor. Müşterilerine daha yakın olma ve tabana yayılma stratejisi doğrultusunda şube ağını genişletmeye devam eden banka, 900'üncü şubesini Antalya Aksu'da hizmete açtı. 


40 ŞUBEYE 800 KİŞİ ALACAK 

2014 kârı 1 milyar 753 milyon TL'ye ulaşan Vakıfbank, nakdi ve gayrinakdi kredi olarak Türkiye ekonomisine 133 milyar TL finansman sağladı. 2015'te de yatırımlarını sürdürecek olan Vakıfbank, yılsonuna kadar 40 yeni şube açmayı ve yaklaşık 800 personel alımı yapmayı planlıyor. Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, "2014'te mevduatımızı sektör ortalamasının üzerinde büyüterek pazar payımızı artırdık. Toplam mevduatımız yıllık yüzde 13 büyüme ile 91 milyar TL'yi aşarken, mevduatımız da hızla tabana yayıldı. Yatırımlarımıza devam edeceğiz"...