30 / 04 / 2024

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.



Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank Ekim'de de farklı kadrolarda meydana gelen güncel ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımlarına dair duyuru metinleri yayımlamaya devam ediyor.

Paylaşılan bilgilere göre, bu çerçevede, kontrolör yardımcısı, müfettiş yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı ve memur pozisyonlarına sınav ile alım yapılacağı duyuruldu.

Peki Vakıfbank personel alımı için son başvuru tarihi ne zaman? Vakıfbank personel alımı için hangi şartlar aranıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Vakıfbank personel alımı ile ilgili paylaşılan son dakika detayları...

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Yine paylaşılan bilgilere göre söz konusu memur alımı başvuruları 17 Ekim 2023 tarihi itibarıyla başlarken, 1 Kasım 2023 tarihine kadar sürecek. Merakla beklenen sınav için ödenmesi gereken ücret 200 TL şeklinde belirlenirken, başvuru şartları da merak edilmeye başlandı.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2023 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Vakıfbank'ın yapacağı söz konusu memur alımına başvuruda bulunabilmek için gerekli koşullar şöyle açıklandı:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
2. 1 Ocak 1993 ve sonrasında doğmuş olmak,
3. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı ünvanı için ikamet şartı aranmıyor. Uzman Yardımcısı ünvanına başvuru yapacak adalar belirtilen şehirlerde görevlendirilecek.. Adayın başvuruları e-Devlet ikametgâh adresine göre değerlendirileceği için adayların belirtilen illerde ikamet etmesi gerekiyor. Ayrıca yapılacak mülakat sonucunda başarılı olan adayların atandıkları görev yerinde en az 5 yıl görev yapma zorunluluğu bulunuyor.

4. Kamu hizmetinden yasağı olmaması,

5. Herhangi bir suç nedeniyle hapis cezası almamış olmak,

6. Daha önce Vakıfbank'ın işe alımla ilgili sınavlarından birine katılmış olup mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olması, 

7. Vakıfbank'ta çalışırken herhangi bir sebeple ilişiği kesilmemiş olmak. 

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Vakıfbank'tan flaş karar! Son gün 31 Ekim, sakın kaçırmayın!

Siz de emlak vergisinden muaf olabilirsiniz! İşte emlak vergisi muafiyeti şartları 2023!


Geri Dön