05 / 05 / 2024

Vakko Patisserie bodrun şubesi

Vakko Patisserie bodrun şubesi

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında?

Vakko'nun yönetim kurulu başkanlığını yapan Cem Hakko kimdir? Cem Hakko kaç yaşında? İşte Cem Hakko'nun hayatı...

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu'nda mağaza açıyor!

Vakko, İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından 2006'da ayrılmıştı. Vakko şimdi ise 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor...

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

Vakko, bayilikleri iptal ediyor!

Türkiye'de marka denince ilk akla gelen isimlerden biri hiç kuşkusuz Vakko'dur. Vitali ve Alber adlı iki kardeşin isimlerinin baş harflerini ve Hakko soyadının 'kko' kısmını birleştirerek oluşturduğu bir marka, kardeşler tarafından Şapka Devrimi'nin ardından 1934 yılında Şen Şapka adı ile kuruldu.

Kuruçeşme Qurabiye Patisserie resmen açılıyor!

Haziran ayında Ahmet Uras ile evlenen Simay Kamer Uras, bir süre önce babası Cihan Kamer'in sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Huqqa'nın girişinde Qurabiye Patisserie'yi açmıştı. Uras, pastanesinin açılışını yapmak için bugün bir davet veriyor.

Vakko, Point Bornova'da mağaza açtı!

Vakko yeni mağazasını İzmir'de kapılarını açan Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılır-kapanır alışveriş merkezi Point Bornova'da açtı.

2006 yılında Vakko'nun Merter'deki fabrikası tarihe karışacak!

2006 yılında Vakko'nun Merter'deki fabrikası tarihe karışacakmış. Hakko Ailesi, Merter'de sahip olduğu 40 bin metrekare arazi üzerine kurulu fabrika arazisini gayrimenkul yatırımlarında değerlendirme kararı almış.

Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası!

Ataşehir ve Maslak'taki projeleriyle satışlarına devam eden Ağaoğlu İnşaat 1.000 TL hediye çeki kampanyası kapsamında hayalindeki evi anlatmak üzere ilgili formu dolduranlara Vakko'da kullanabilecekleri hediye çeki veriyor.

Vakko Patisserie bodrun şubesi Haberi

Vakko Patisserie bodrun şubesi

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında, Vakko Patisserie’nin Bodrum’daki yeni şubesini Loft’ta açacağını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Loft’ta çay saati başlayacak

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta hareketli günler yaşanıyor. Papermoon ve Sunset’in ardından Cem Hakko’nun Vakko Patisserie’sinin Loft’ta açılacağı haberi geldi. Hamdi Akın ile el sıkışan Cem Hakko, Vakko Patisserie’nin Bodrum’daki yeni şubesini Loft’ta açmaya karar verdi. İstanbul’da kış boyunca mekanlar kapalı kaldığından sosyalleşemeyen cemiyet hayatı, yazın bu açığı bol bol giderecek belli ki... Akşamüstü denizden sonra içilecek soğuk çayların yanını ise Vakko Patisserie’nin muhteşem tatlıları süsleyecek…

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya...