02 / 05 / 2024

Vali Abdil Celil Öz

Vali Abdil Celil Öz

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz kimdir? Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdil Celil Öz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Abdil Celil Öz..

Binali Yıldırım: Rantiye bitti, şantiye geldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım buu iktidar döneminde rantiye devri bitti, şantiye devri geldi yorumunda bulundu

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

İstanbul’da deprem hazırlıkları çerçevesinde kırmızı alarm verildi. İstanbul’daki, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirildi.

İstanbul büyük depreme hazırlanıyor! İlçe ilçe vali görevlendirildi!

Olası İstanbul depremi kapsamında ilgili yöneticilerin afetzede olabileceği düşünülerek, İstanbul'un 39 ilçesine tek tek vali ataması yapıldı.

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir Vali Konağı'nın son hali yürek burkuyor!

İzmir'in en değerli binalarından biri olan İzmir Vali Konağı görenlerin yüreğini burkuyor. Bina metruk yapıya dönüştü. 

Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’ten Prokule Türkiye'ye destek!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Kurucuları Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek, Nevşehir’in önemli ismi Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek’in ziyaretiyle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Tokat Vali Konağı yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Tokat'ta 1933 ile 1945 yılları arasında 6 valiye ev sahipliğinde bulunan tarihi Vali Konağı, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Yıllardır atıl durumda bekleyen konak restore edilmeyi bekliyor.

Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat miras tartışmasında annesi ve kardeşini öldürdü!

Adana'da miras meselesi için çıkan tartışmada cinnet getiren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat erkek kardeşi Altuğ Polat ve annesini İkbal Polat'ı tabancayla vurdu.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Vali Konakları 2'de teslimler 2019 sonunda!

Antalya Döşemealtında yükselen Vali Konakları 2, 420 konuttan meydana geliyor. Projede dairelerin 2019 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Muş Merkez'de 16.4 milyon TL'ye satılık vali konağı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Muş Merkez'de yer alan müştemilatlı vali konağı ihale ile satışa sunuluyor. İhale 8 Ağustos'ta yapılacak..

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Vali Abdil Celil Öz Haberi

Vali Abdil Celil Öz

Abdil Celil Öz kimdir?

Trabzon Valisi Sayın Abdil Celil ÖZ 1967 yılında Manavgat’ta doğdu. Dolbazlar İlkokulu, Antalya Faruk Tugayoğlu Ortaokulu ve Antalya Ticaret Lisesini bitirdi. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Askerlik hizmeti sonrası 1990 yılında 79.dönem Antalya Kaymakam Adayı olarak mülki idare mesleğine girdi. Isparta İli Gelendost ve Atabey İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra, 


1994-1995 yıllarında Afyon Hocalar Kaymakamı,


1995-1997 yıllarında Şırnak Uludere Kaymakamı,


1997-2001 yıllarında Burdur Gölhisar Kaymakamı,


2001-2005 yıllarında Sivas Vali Yardımcısı,


2005-2006 yıllarında Mülkiye Müfettişi,


2006-2008 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı kurucu Genel Sekreteri,


2008 yılı Şubat ayından 7 Haziran 2010 tarihine kadar İçişleri Bakanlık Sözcüsü,


07 Haziran 2010 – 07 Eylül 2011 tarihleri arasında İller İdaresi Genel Müdürü ve


08 Eylül 2011 – 22 Ağustos 2013 tarihleri arasında Amasya Valisi...