04 / 05 / 2024

vali karaloğlunun bursa ankara otoyol müjdesi

vali karaloğlunun bursa ankara otoyol müjdesi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yapımı devam eden Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolunun isminin İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu olduğunu söyledi. Karaloğlu, Bursa-Ankara otoyolu için proje çalışmalarının sürdüğünü müjdeledi...

Diyarbakır Surları Ramazan'da açılacak!

Diyarbakır Sur'daki restorasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Karaloğlu, surların Ramazan ayında açılacağını dile getirdi. 

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alanya’yı ziyaret eden Vali Karaloğlu; Alanya’da biten ve devam yatırımları gezerek incelemelerde bulundu.

Antalya Kumluca'da yanan evlerin yapımına başlanıyor!

Vali Karaloğlu Kumluca için yapılacak yatırımları takip ettiğini ifade etti. Karaloğlu " 3,6 milyonluk yardımın tamamı hibe. Şimdi yanan evlerin yapımına başlıyoruz. Evini yapana yardım metodunun yeni bir versiyonunu ilk defa Kumluca'da uyguluyoruz. " dedi.

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Bursa'daki spor tesisi inşaatlarında son durum!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hükümet ve belediyeler tarafından yapılan yatırımlarla Bursa’nın Türkiye’nin en iyi spor altyapısına sahip illerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Bursa Yıldırım'a spor lisesi inşa edilecek!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. Ay, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nin bulunduğu bölgede spor lisesi kurmayı planladıklarını ifade etti.

Bursa hızlı tren projesinde son durum!

Olay Bursa köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün köşesinde "Vali açıkladı: Huzlu tren projesi çöpe gitti, sıfırdan yapılıyor!" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının devamı..

Münir Karaloğlu'ndan Bursa'daki dönüşümün durdurulmasına eleştiri!

Yerel mahkemenin 0,50 emsal imar artışını içeren kentsel dönüşümü durdurmasıyla ilgili ilk kez konuşan Karaloğlu: "Yürürlükteki imarla kentsel dönüşümü 150 yılda bitiremeyiz." dedi.

Bursa'daki kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

Bursa'da 7 ilçeyi kapsayan Afet ve Acil Durum Planı toplantısı yapıldı. Vali Münir Karaloğlu; “Bizim maalesef yapı stokumuz çok eski, 1999 öncesi yapı stokumuzda ise mühendislik hizmeti yok. Bunların mutlaka yenilenmesi gerekir.

Nilüfer Çayı'nda balık tutulacak!

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi, 13 milyonluk dev yatırımla kapasitesini günde 150 bin metreküpe çıkardı. Vali Karaloğlu çalışmalardan sonra Nilüfer Çayı'nda balık tutulabileceğini söyledi. İşte açıklamalar...

Bursa İHH Afet Koordinasyon Merkezi 6 ayda tamamlanacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince yapımına devam edilen Afet Koordinasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin master planı tamam!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yenişehir ilçesine yapılacak otomotiv test merkezinin master planının tamamlandığını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Bursa’da 1879 yılında Vali Ahmet Vefik Paşa zamanında, Eşref ve Hüsnü beylerin Belediye reislikleri döneminde yaptırılan hizmet binasından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni ve modern hizmet binası törenle hizmete açıldı.

vali karaloğlunun bursa ankara otoyol müjdesi Haberi

vali karaloğlunun bursa ankara otoyol müjdesi


Mimar ve Mühendisler Grubu, Bursa Teknik Üniversitesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafında birlikte organize edilen ‘Bursa’nın Ulaşım Sistemleri ve Lojistik Köy Projesi’ konulu toplantı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışına, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen ve Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şube Başkanı Ali Yılmaz’ın yanı sıra, Kamu Özel Sektör İşbirliği Otoyol Bölge Müdürü (Gebze İzmir Otoyolu Projesi) İsmail Kartal katıldı. Açılış konuşmalarının ardından ise düzenlenen 3 oturumla ulaşım sistemleri ele alındı.


VALİ KARALOĞLU: TOPLU ULAŞIM YERİNE KENDİ ARACINI SEÇENE, ‘SEN BİLİRSİN’ DENİR


Son 40-45 yıldır Bursa’ya çok önemli bir nüfus göçü yaşandığının altını çizen Vali Münir Karaloğlu, “Buna bağlı olarak hem şehrimiz plansız büyüdü, hem de sanayi...