02 / 05 / 2024

vali merkeze çekildi ne demek

vali merkeze çekildi ne demek

İçişleri Bakanlığının önerisi, Bakanlar Kurulunun kararı, Cumhurbaşkanının onayı ile atanan valiler, merkezde de görevlendirilebiliyor. Peki, bu şekilde valilerin merkeze alınması ne demek? İşte merkez valiliği..

TOKİ Uşak projesinin kuraları çekildi!

TOKİ konut idaresi Başkanlığı'nca merkeze bağlı Karaağaç Mahallesi'nde yapımı tüm hızıyla sürdürülen projenin konut kurası çekildi. 

Pal City Vali Konakları fiyat listesi 2017!

2019 yılı içerisinde konut teslimlerin gerçekleşeceği Pal City Vali Konakları projesinde Antalya Döşemealtı'nda 125 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. İşte Pal City Vali Konakları fiyat listesi 2017...

Antalya Pal City Vali Konakları 2 güncel fiyatlar!

Antalya Pal City Vali Konakları 2 güncel fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları 2'de teslimler 2019'da yapılıyor...

Mamak Ticaret Merkezi'nde 40 dükkanın kurası çekildi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında yapımı gerçekleştirilen Ticaret Merkezi'nde, hak sahipleri için inşa edilen 40 dükkanın kurası çekildi.

Pal City Vali Konakları konut fiyatları!

Pal City Vali Konakları konut fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City Vali Konakları'nda 2+1'ler için 100 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor...

Pal City 2 Vali Konakları satış fiyatları!

Pal City 2 Vali Konakları satış fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Pal City 2 Vali Konakları projesi 30 ay sonra teslim ediliyor...

Pal City 2 Vali Konakları fiyatlar!

Pal City 2 Vali Konakları fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City 2 Vali Konakları, 30 ay sonra teslim edilecek...

Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları!

Döşemealtı Kaymakamlık Lojmanları'nın yanında inşa edilen Antalya Pal City Vali Konakları 30 ay sonra teslim edilecek. Antalya Pal City Vali Konakları güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Döşemealtı Pal City Vali Konakları satış fiyatları!

Döşemealtı Pal City Vali Konakları satış fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesi 30 ay sonra teslim edilecek...

TOKİ Şile 2. etap konut belirleme kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen İstanbul Şile 2. etap projesi tamamlandı ve yapımına başlanacak. Projenin konut belirleme kurası çekildi.

Manisa Turgutlu’da 282 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Manisa Turgutlu’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde inşaatları bitmiş projedeki 282 konutun kurası çekildi.

Adıyaman Afet Konutları'nın kurası çekildi!

Adıyaman’ın Besni ilçesine yapılan afet konutlarının kurası noter huzurunda çekildi. Konutların ilk taksitleri 2018 yılında başlayacak ancak yıllık taksitler veya aylık taksitler vadesinde ödenmediği takdirde yıllık yüzde 5 faiz uygulanacak.

TOKİ Erzurum Aşkale kurası çekildi!

Erzurum Aşkale Projesi kapsamında 12 Ağustos-02 Eylül 2016 tarihleri arasında kura yöntemi ile satışa sunulan 138 adet konutun “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekildi.

vali merkeze çekildi ne demek Haberi

vali merkeze çekildi ne demek

Valilerin merkeze alınması ne demek?

İl genel idaresinin başı ve mercii olan valiler, İçişleri Bakanlığının önerisi, Bakanlar Kurulunun kararı, Cumhurbaşkanının onayı ile atanıyor. Vali atamalarında kimi valiler merkeze alınıyor. Peki vali merkeze çekildi ne demek?


İçişleri Bakanlığının resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre valiler, atanmalarındaki usule göre, valilik kadro ve unvanlarını muhafaza etmek suretiyle merkezde görevlendirilebiliyor.


Merkez valiliği ne demektir?

Merkezde görevlendirilen valiler, Bakan tarafından İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı, Müsteşar Yardımcılığı, Genel Müdürlük, Kurul Başkanlığı, Bakanlık 1 inci Hukuk Müşavirliğinde; veya inceleme, araştırma, soruşturma ve eğitim işlerinde; 


Başbakanlığın talebi üzerine, Başbakanlık ve diğer bakanlıkların, Müsteşar, Müsteşar Yardımcısı, Genel Müdürlük ve bu görevlere eşdeğer durumda olan diğer üst kademe yöneticiliklerinde; unvan ve özlük hakları saklı kalmak kaydı ile görevlendirilebiliyor.


Ana Hizmet Birimleri

Denetim ve Danışma Birimleri

Yardımcı Birimler

Valilikler

Emniyet...