15 / 05 / 2024

Vali Nevzat Ayaz

Vali Nevzat Ayaz

1984 yılında İstanbul Valiliği, Haliç'in temizlenmesi ile ilgili hazırladığı rapora göre, Haliç'teki 696 kuruluş buluyormuş. Bu 696 işyerinin Haliç'ten başka bir yere nakledilmesine karar verilmiş.

1983 yılında Haliç ağaçlandırılmış!

1983 yılında Haliç'i kurtarma çalışmaları sürüyormuş. Haliç'i kurtarma çalışmalarının bir parçası olarak Haliç'te 9 milyon 4 bin ağaç dikilmiş. Üç aşamada kurtarılacak Haliç'te 3 bin 500 dekar alana ağaç dikilmiş.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

İstanbul’da deprem hazırlıkları çerçevesinde kırmızı alarm verildi. İstanbul’daki, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirildi.

İstanbul büyük depreme hazırlanıyor! İlçe ilçe vali görevlendirildi!

Olası İstanbul depremi kapsamında ilgili yöneticilerin afetzede olabileceği düşünülerek, İstanbul'un 39 ilçesine tek tek vali ataması yapıldı.

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Bayram Ayaz tarafından kuruldu.

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Vali Nevzat Ayaz Haberi

Vali Nevzat Ayaz



İstanbul Valiliği, rapor hazırladı


Haliç'teki 696 kuruluş, başka yere nakledilecek


Haliç'in temizlenmesi ile ilgili nakil çalışmalarına nisandan itibaren başlanacak.  382'si büyük, 314'ü ise küçük işyeri olarak belirlenen kuruluşların nakil için, 10 milyar gerekiyor.



   İSTANBUL Valiliği, Haliç'in temizlenmesi ile ilgili çalışmaları belirleyen bir rapor hazırladı. Buna göre, halen Haliç'ten kaldırılarak, başka yere nakledilmesi gereken 696 kuruluş bulunuyor. Bunların 382'si büyük, 314'ü ise küçük işyeri olarak belirlendi.

   Bu kuruluşların nakli için, yapılan hesaplara göre 10 milyar civarında ödeneğe ihtiyaç görülüyor. Vali Nevzat Ayaz, hazırlanan raporu Ankara'ya götürerek ilgililerle temaslarda bulunacak ve nakil işlemelerinin peyderpey ne şekilde uygulanacağını yetkililer ile tespit edecek. 

   Artıklarını...