20 / 05 / 2024

vali Veysel Yurdakul

vali Veysel Yurdakul

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya’ya 30 yeni yatarım!

Bakan Veysel Eroğlu, Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi.

Veysel Eroğlu: 2071'e kadar su sıkıntısı olmayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valiliği 'ni ziyaret etti. Vali Vasip Şahin ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay ile basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, 35 milyon kişiye yetecek su hazırladıklarını belirtti.

Veysel Eroğlu: 2015 yılından itibaren yeraltı göletleri projelerini başlatıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2015 yılından itibaren yeraltı göletleri projelerini başlatıyoruz" dedi. Çorum'a gelen Bakan Eroğlu, Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti...

Veysel Eroğlu Elazığ'a 29 müjde birden verdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanatlı Barajı ile birlikte 11 yatırımın temelini atmak üzere karayolu ile Malatya'dan Elazığ'a geldi. Elazığ Valiliği'ne giden Bakan Eroğlu'nu, Vali Ömer Faruk Koçak karşıladı...

Veysel Eroğlu: İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere geldiği Kayseri'de Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Eroğlu: 'İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor' dedi.

Veysel Eroğlu: Tüm illeri susuz bırakmamak için çabalıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; "İstanbul'u susuz bırakmamak için sadece İstanbul değil, diğer bütün şehirleri susuz bırakmamak için elimizden gelen bütün gayreti sarfediyoruz" dedi...

Vali yetki ve görevleri nelerdir?

İllerde, valilerin tayin ve tespit ettiği işlerde yardımcılığını ve valinin bulunmadığı zamanlarda vekilliğini yapmak üzere vali muavinleri bulunur. Peki, vali yetki ve görevleri nelerdir? İşte valinin yetkileri..

vali Veysel Yurdakul Haberi

vali Veysel Yurdakul

Veysel Yurdakul kimdir?

1964 yılında Burdur'un Bucak ilçesi doğumlu olan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi-Maliye Bölümünü bitirdi.


1989 yılında mesleğe Çorum Kaymakam adayı olarak başlayan Yurdakul, 1990-1991 yılları arasında İngiltere'nin Southampton şehrinde, Greyland School'da İNgilizce dil eğitimi aldı. 


Bu süre zarfında İngiliz siyaset ve yönetim yapısı hakkında bilgiler edinen Veysel Yurdakul, 1992-2009 yılları arasında sırasıyla; Bozkurt, Hasankeyf, Demre Elmalı Kaymakamlıkları; Bayburt ve Giresun illerinde vali yardımcılıkları görevlerinde bulundu.


2004 yılında Nottingham Üniversitesinde "Türkiye'nin AB üyesi olması halinde birliğe yapacağı katkı"yı inceleyen mastır tezini hazırlayan Yurdakul 20 yıllık görev süresi boyunca; İngiltere, Amerika, İsrail, İrlanda, İsviçre, Finlandiya, Almanya, Bulgaristan, İspanya, Yunanistan ve Hollanda gibi birçok ülkede akademik toplantılara katıldı ve proje çalışmalarında bulundu.


2006 yılında AB Proje Yardım Ofisi...