18 / 05 / 2024

validebağ altunizade projesi fiyatlar

validebağ altunizade projesi fiyatlar

Validebağ Konakları toplam 368 daireden oluşuyor. Ticari alanlara da yer verilen projede vade farksız 50 ay taksitle ödeme yapılabiliyor...

Validebağ Korusu'nda yapılacak ‘Millet Bahçesi Projesi'' resmen iptal edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan Validebağ Korusu'nu yapılaşmaya açmaya yönelik "Millet Bahçesi" projesine yönelik imar planlarının iptal edilmesi kararı İstinaf Mahkemesi'nce onandı.

Validebağ Korusu yine kazandı! Millet bahçesi projesinin iptalinden sonra 'talana açılacak' kararı da iptal oldu!

Millet Bahçesi projesi ve imar planları iptal edildikten sonra talana açılması beklenen Validebağ Korusu kararı, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi tarafından reddedildi.

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

İş GYO ve Tecim iş birliği ile hayata geçirilen Litus İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Altunizade'de konumlanıyor. Litus İstanbul projesinde ön satış başladı. Peki Litus İstanbul projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO Altunizade projesi geliyor! Yeni proje!

Ziraat GYO, Altunizade projesi için düğmeye bastı. Ziraat GYO Altunizade projesi henüz proje aşamasında. İşte Ziraat GYO Altunizade projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ziraat GYO Altunizade projesinin değeri belli oldu! 

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Altunizade projesinin değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Altunizade projesine ne kadar değer biçildi? İşte tüm ayrıntılarıyla Ziraat GYO Altunizade projesi...

Validebağ Korusu ihalesine mahkemeden iptal kararı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Validebağ Korusu rehabilitasyon projesi İstanbul 11. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

İş GYO Altunizade projesi nerede? 

İş GYO Altunizade projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İş GYO Altunizade projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

İş GYO Altunizade projesi değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi, 725 ada 169 parselde yer alan Altunizade projesine ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Validebağ Millet Bahçesi projesi revize edildi!

Uzun süredir tartışılan Validebağ Korusu’nun ‘betonlaşma kâbusu’ mutlu sonla bitti. Üsküdar Belediye Başkanı hazırladıkları proje için, “Koruyu baştan sona rehabilite edeceğiz. Beton asla olmayacak, araç girmeyecek, metal, naylon ve plastik de olmayacak” dedi.

Validebağ Korusu'nun imara açılmasına tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin Validebağ Korusu’nu ‘rehabilite projesi’ çerçevesinde imara açarak 500 araç kapasiteli otopark yapma projesine çevrede yapaşayanlar ve vatandaşlar tepki gösteriyor. 

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Validebağ Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Validebağ Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

validebağ altunizade projesi fiyatlar Haberi

validebağ altunizade projesi fiyatlar

Beş katlı 11 bloktan oluşan Validebağ Konakları Dap Yapı imzasıyla İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. Proje 1+0'dan 6+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. 


17 bin 237 metrekare alan üzerinde yükselen Validebağ Konakları Emlak Konut güvencesine sahip. 36 ay sonra dairelerin teslim edileceği proje toplam 368 daireden meydana geliyor.


Validebağ Konakları'nın büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor. Validebağ Konakları'nda metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.  


Validebağ Konakları ödemeler!


Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 50 ay taksitli ödeme ile konut sahibi olunabiliyor. 


Validebağ Konakları projesinde, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark, dinlenme alanı gibi olanaklar da mevcut. 


Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gizem...