29 / 04 / 2024

Validebağ durdurma

Validebağ durdurma

Validebağ'a mahkemeden durdurma kararı geldi. Validebağ sakinlerinin avukatı Gülsün Özdemir, İdare Mahkemesi'nin Validebağ Korusu yanında bulunan arazide başlayan cami inşaatı için "yürütmeyi durdurma" kararı verdiğini açıkladı.

Validebağ Korusu’ndaki proje için mahkemeden dur kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nda gerçekleştirilecek rehabilitayon projesine başlama tarihi 21 Haziran olarak duyurulmuştu. Mahkeme proje için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Dap Yapı Acıbadem Validebağ Projesi!

Toplam 17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilecek olan proje Kartal, Maltepe, Kağıthane'de projeler hayata geçiren Dap Yapı tarafında yükselecek. Dap Yapı Acıbadem Validebağ Projesi butik ve lüks proje olarak inşa edilecek.

Dap Yapı Validebağ Projesi nerede?

Dap Yapı Validebağ Projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek. Proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Dap Yapı Validebağ Projesi nerede?

Dap Yapı Acıbadem Validebağ projesi geliyor!

Dap Yapı Acıbadem Validebağ projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek. Dap Yapı Acıbadem projesi Validebağ Korusu'nun yanında, üst segmente hitap edecek butik bir proje olarak planlanıyor...

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaata durdurma kararı verildi!

ANTALYA'nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş'ta, Kaş Belediyesi'nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ziya Yılmaz, Validebağ arsası ihalesi hakkında konuştu!

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini kazanan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “75 şirket, 45 konsorsiyumun katıldığı bu ihale Türkiye ekonomisine duyulan güvenin göstergesidir” dedi.

Validebağ’a komşu araziye 810 milyon lira teklif geldi!

Validebağ Korusu’nun tam karşısında bulunan 17 dönümlük Hava Subayları Lojmanları arazisi için en yüksek teklifi 810 milyon lira satış geliri teklifiyle DAP Yapı verdi.

Validebağ Korusu’na komşu arsaya 810 milyon TL’lik proje!

Emlak Konut GYO’nun Validebağ Korusu’na komşu arsası için düzenlediği ihaleyi Dap Holding şirketi Eltes İnşaat kazandı. Şirket projenin satış geliri olarak 810 milyon lira önerdi.

Urla villalarının yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı!

URLA villaları ile ilgili verilen yürütmeyi durdurma kararı villa sahiplerinin itirazı üzerine kaldırıldı. Karar, SİT derecesinin iptali davasında başa dönülmesine neden oldu.

Four Winds Residence ihalesine Danıştay'dan durdurma kararı!

Taşyapı İnşaat’ın Başkanı Emrullah Turanlı, yüzde 60’ı Maliye’ye ait olmak üzere kat karşılığı inşa ettikleri Bağdat Caddesi’ndeki Four Winds Residence’ın devlete ait bölümünün ihalesiyle ilgili Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiğini açıkladı.

Haciz durdurma dilekçesi!

Borçlu kişinin borcu kadar menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına kısıtlama yapılması,el konulması işlemine haciz deniyor. Haciz bazı koşullarda durdurulabiliyor. İşte, haciz durdurma dilekçesi!

Kırcami imar planında yürütmeyi durdurma davası!

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan Kırcami planlamasında, 1/1000'lik uygulama imar planına, Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından yürütmeyi durdurma ve iptal istemi ile dava açıldığı bildirildi.

Kırcami imar planına durdurma davası açıldı!

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan Kırcami planlamasında, 1/1000’lik uygulama imar planına, Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından yürütmeyi durdurma ve iptal istemi ile dava açıldığı bildirildi.

Validebağ durdurma Haberi

Validebağ durdurma


Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki boş alana yapılmak istenen cami inşaatına İdare Mahkemesi'nden durdurma kararı geldi


 Validebağ sakinlerinin avukatı Gülsün Özdemir, İdare Mahkemesi'nin cami inşaatı için yürütmeyi durdurma kararı verdiğini açıkladı.


Validebağ sakinlerinin avukatı Gülsün Özdemir, İdare Mahkemesi'nin Validebağ Korusu yanında bulunan arazide başlayan cami inşaatı için "yürütmeyi durdurma" kararı verdiğini açıkladı. Özdemir, karar yazısını alır almaz inşaatın durdurulması için belediyeye başvuracaklarını söyledi.


İnşaatın durdurulması için Validebağ sakinlerinin 6 ayrı dava açtığı; İstanbul 7. İdare Mahkemesi'nin 2 davayla ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdiği öğrenildi.


Polisten müdahale


Öte yandan Validebağ Korusu yanında bulunan arazi üzerine inşaat yapılmasına tepki gösteren gruba polis akşam saatlerinde müdahale etti.


Polis, grubu önce kalkanla uzaklaştırmaya çalıştı; ardından da eylemcilere biber gazıyla müdahale etti. 


Grup, inşaata tepki göstermek için basın açıklaması yapmak üzereyken, zabıta ekipleri...