05 / 05 / 2024

Validebağ Konakları büyük özveri kampanyası

Validebağ Konakları büyük özveri kampanyası

Üsküdar sahiline yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30 yıllık evlerden daha ucuz fiyata konak sahibi olma fırsatı veriyor..

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!

Üsküdar sahiline yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30 yıllık evlerden daha ucuz fiyata konak sahibi olma fırsatı veriyor..

İşte en büyük konakları bile gölgede bırakacak 5 muhteşem ev!

Eğer iyi bir ev yaşamına, ortamına ve çevresine sahipseniz, evin küçüklüğü ya da büyüklüğü önemsiz kalacak. İşte büyük konakları bile gölgede bırakacak, huzuru içinde olmanızı sağlayacak 5 inanılmaz ev...

DAP Yapı Validebağ Konakları satılık!

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde hayata geçirilen DAP Yapı Validebağ Konakları satılık daire fiyatları 598 bin liradan başlayarak değişiyor...

Erzurum Büyükşehir ilçelere köy konağı yapıyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İnşaat Yatırım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan köy konaklarının içerisinde düğün salonu, taziye evi, muhtarlık ve imam evi bulunuyor.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Sahil Konakları'na büyük ilgi!

Anadolu yakasının en hızlı prim yapan bölgelerinden Pendik sahilde inşa edilen aile konseptli Pendik Sahil Konakları'ndaki daireler kısa sürede büyük ilgi gördü.

Trabzon Büyükşehir'den yeni imar yolları!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Konaklar Mahallesi’nden başlayan 2 Nolu Bostancı Mahallesi Dereboyu Caddesi’nde sonlanan yaklaşık 2 km uzunluğundaki yolun terki yapılmış 1 km’lik bölümünde yol açma çalışmalarına başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden 9 yeni şehir konağı!

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelere önemli yatırımlar yapmakta olan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk olarak 9 ilçede başlattığı şehir konaklarının yapımı devam ediyor.

Validebağ Konakları büyük özveri kampanyası Haberi

Validebağ Konakları büyük özveri kampanyası

5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan oluşan Validebağ Konakları İstanbul Altunizade'de hayata geçiriliyor. DAP Yapı imzası taşıyan proje Emlak Konut güvencesine sahip. 

1+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Dap Validebağ Konakları'nda daire alanları ise 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. Projede metrekare fiyatları 11 bin 900 TL'den başlıyor.

Validebağ Konakları konum olarak Koşuyolu ile Üsküdar'ın Altunizade ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ve Avrasya Tüneli'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Üsküdar sahiline de yürüyerek ulaşılabilecek bir noktada yükselen projeden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne direkt bağlanılıyor.

DAP Yapı Validebağ Konakları'nda sosyal alanlar;
Dinlenme alanları
Spor alanı
Çocuk oyun alanı
Fitness
Sauna
Yüzme havuzu
Otopark

Validebağ Konakları'nda büyük özveri kampanyası!
 
Büyük özveri kampanyası kapsamında konut alıcılarına bölgedeki 30...