04 / 05 / 2024

Validebağ Konakları proje fiyatları

Validebağ Konakları proje fiyatları

Validebağ Konakları proje fiyatları 598 bin TL'den başlayarak değişiyor. Validebağ Konakları projesinde 240 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Yeni Değer Konakları satışta! Yeni proje! 

Yeni Değer Konakları'nda konut satışları başladı. Projede 54 adet daire bulunuyor. Peki Yeni Değer Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ayos Meram Konakları satışta! Yeni proje!

Ayos Meram Konakları'nda satışlar başladı. Peki Ayos Meram Konakları projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Validebağ Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Validebağ Konakları) kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Korusu’ndaki proje için mahkemeden dur kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nda gerçekleştirilecek rehabilitayon projesine başlama tarihi 21 Haziran olarak duyurulmuştu. Mahkeme proje için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Validebağ Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Validebağ Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Validebağ Konakları projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Validebağ Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları proje fiyatları Haberi

Validebağ Konakları proje fiyatları


Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi, İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde inşa ediliyor. Validebağ Konakları projesi Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor.


1+0'dan 6+1'e kadar konut alternatiflerinin sunulduğu Validebağ Konakları projesinde konut alanları 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor.



Validebağ Konakları proje fiyatları!


Validebağ Konakları proje fiyatları 598 bin TL ile 6 milyon 353 bin TL arasında değişiyor. Projede metrekare satış fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. Validebağ Konakları'nda dükkanlar 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


Validebağ Konakları Altunizade projesinde 31 Mart 2017 tarihine kadar yüzde 5 peşinatla 60 ay ya da 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor.


17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilen Dap Validebağ Konakları projesi 368 adet konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor. 



Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gülcihan...