03 / 05 / 2024

Validebağ Korusu değerlendirme

Validebağ Korusu değerlendirme

Kadir Topbaş'tan, Validebağ Korusu ve İGDAŞ açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gündeme dair açıklamalar yaparak Validebağ Korusu, İgdaş'ın özelleştirilmesi ve Karaman'daki olaya değindi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Validebağ Korusu açıklaması!

İstanul'un Üsküdar ilçesi Acıbadem'de bulunan Validebağ Korusu'nda 21 Haziran tarihinde start verileceği duyurulan rehabilitasyon projesine karşı mahalleliler nöbet tutmaya başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da koruya giderek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Validebağ Korusu’ndaki proje için mahkemeden dur kararı!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Validebağ Korusu'nda gerçekleştirilecek rehabilitayon projesine başlama tarihi 21 Haziran olarak duyurulmuştu. Mahkeme proje için yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Validebağ Korusu'nda yapılacak proje için tepkiler büyüyor!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ve birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olarak tescillenmiş Validebağ Korusu’nda hayata geçirilmesi planlanan projeyi istemeyen ve yapılmaması için nöbet başlatan vatandaşlar konuya tepki göstermeyi sürdürüyor.

Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesiyle ilgili önerge verildi!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Korusu'nun millet bahçesine dönüştürülmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kabakoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

Validebağ Korusu'nda gerginlik büyüyor!

Üsküdar Belediyesi'nin Validebağ Korusu'nda projeleri hayata geçirmesi nedeniyle uzun süredir mücadele veren Validebağ Gönüllüleri, basın açıklamasında bulundu.

Validebağ Korusu'nun imara açılmasına tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin Validebağ Korusu’nu ‘rehabilite projesi’ çerçevesinde imara açarak 500 araç kapasiteli otopark yapma projesine çevrede yapaşayanlar ve vatandaşlar tepki gösteriyor. 

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Validebağ Korusu imar planları hazır!

Mega kent İstanbul’un senelerdir yapılaşma tehdidi altında olan Üsküdar Validebağ Korusu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan koruma amaçlı imar planları askıya çıkarıldı. 

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2021!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2021 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu değerlendirme Haberi

Validebağ Korusu değerlendirme

Üsküdar'da Validebağ Korusu'nun hemen yanında bulunan ve mülkiyeti Üsküdar Belediyesi'ne ait olan bin 2(X) metrekarelik alanla ilgili istanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Tadilatının iptali ve yürütmenin durdurulmasına ilişkin karar, İstanbul 7. idare Mahkemesi tarafından, itiraz yolu açık olmak üzere oybirliğiyle reddedildi. İlgili mahkemenin 28.10.2014 tarihli oybirliğiyle alınan kararı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Saraçhane'deki Başkanlık Sarayı'nda basın mensuplarıyla paylaştı.Saraçhaııe Başkanlık Sarayında yapılan basın toplantısına 1BB Genel Sekteri Hayri Baraçlı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de katıldı. Başkan Topbaş basın toplantısına Karaman'da yaşanan maden faciasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı. Üç günden beri Karaman'daki maden faciasının sıkıntılarını yakinen takip ettiğini ifade eden Başkan Topbaş, "Umutlarımız kesilmedi. Aileleri, sevenleri, yavruları başta olmak üzere bekliyorlar. Çalışmalar 24 saat...