03 / 05 / 2024

Validebağ Korusuna baskın

Validebağ Korusuna baskın

Üsküdar Belediyesi'nin Validebağ projesi için uygulama yaptığı Validebağ Korusu'nda hareketlilik yaşanıyor. Sabaha karşı koruya polis eşliğinde gelen kepçeler inşaata başladı. Çevreci gruplar ve mahalle halkı yıkımı engellemek için alanda toplanıyor...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Cuma gününe dikkat! Valilik o şehirde yaşayanları uyardı; Su baskını, sel, yıldırım, dolu her risk var

Aman dikkat! Valilik, 2 Haziran Cuma günü tüm şehirde etkili olması beklenen sağanak sebebiyle vatandaşları uyardı. İşte detaylar...

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 8 aylık baskının altından kurtularak rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar dayana gümüş her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatları 20 doların altına geriledi. Bu tablo gümüş üzerinde baskının arttığını gösterirken yatırımcılar merakla son dakika gelişmeleri takip ediyor. İşte gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Meteoroloji’den 8 ilde kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Bu haberi okumadan evden çıkmayın!

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Altında her şey bu detaya bağlı! Eli altına gidecekler eliniz yanmasın

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen altın fiyatlarındaki baskı devam ediyor. Fİyatlardaki bu baskının ise ABD'deki enflasyonla mücadeleyle ilgili olduğu belirtiliyor. ABD Merkez Bankası'nın enflasyona karşı başarısız olacağı düşüncesi, altın fiyatlarını baskılıyor.

Analistlerden çok net altın tahmini! Kimse bu kadar net konuşmamıştı

Altında yaşanan düşüşün ardından elinde altını olan vatandaşlar da kara kara düşünmeye başladı. Analistlerden elinde altını olacak vatandaşları üzen bir tahmin geldi. Analistler, doların güçlenmesiyle birlikte altının üzerinde artan baskının kısa sürede toparlanmayacağını vurguluyor.

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Senem Baskın ve Serkan Gül ortaklığında kuruldu.

Kripto para dolandırıcılarına şafak baskını!

Mersin'de, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 23 vatandaşı yaklaşık 170 bin TL dolandırarak haksız kazanç sağladıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Sam Bankman-Fried'den kripto para uyarısı!

FTX kripto para borsasının kurucusu Sam Bankman-Fried, Solana'nın (SOL) bir sonraki en baskın dijital varlık projesi olabileceği konusunda yatırımcıları uyardı. 

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

Validebağ Korusuna baskın Haberi

Validebağ Korusuna baskın


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in "Anadolu yakasının Hyde Park'ı olacak" dediği Üsküdar Validebağ Korusu projesi için düğmeye basıldı. 


Valideğ Korusu'nda inşaat, bu sabah kepçe ve inşaat makinelerinin çevik kuvvet eşliğinde koruya girmesiyle başladı. 


Üsküdar Validebağ Korusu nasıl olacak? Detaylar için tıklayın!


Üsküdar Belediyesi'nin Validebağ Korusu projesine karşı çıkan Acıbadem Dayanışması, mahalle halkını Çamlıca Konakları tarafındaki kapıya gelmek üzere çağrı yaptı. İşte Validebağ Korusu'ndaki hareketliliğin Twitter'a yansıyan fotoğrafları...


İBB, Validebağ Korusu açıklaması yaptı! İşte o açıklama!