08 / 05 / 2024

van 100 kız öğrenci pansiyonu

van 100 kız öğrenci pansiyonu

Van 100 kız öğrencinin barındığı pansiyonun "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle boşaltılmasını istediği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Kırekin: "Bu gerçekten çağdaş bir yönetim, kamu hizmeti yürütme anlayışına aykırı bir tutumdur. dedi.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan Erzurum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesi, 223 ada, 100 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan Erzurum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesi, 223 ada, 100 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin tL sermaye bedeli ile Engin Kızıltaş tarafından kuruldu.

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sakın tarafından kuruldu.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Türkmen tarafından kuruldu. 

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

van 100 kız öğrenci pansiyonu Haberi

van 100 kız öğrenci pansiyonu

Van Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kız öğrenci pansiyonunun "ruhsatsız" yapıldığı gerekçesiyle boşaltılmasını istedi.


İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, AA muhabirine, mülkiyeti Sosyal Hizmet İl Müdürlüğüne ait binanın, valilik oluruyla 2010 yılında kendilerine tahsis edildiğini söyledi.


Kırekin, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'ndeki pansiyonun deprem dönemi dahil bugüne kadar aktif şekilde kullanıldığını anlatarak, "Nene Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde öğrenim gören 100 civarında kız öğrenciyi biz 5 yıldır o kurumda barındırıyoruz. Bu yurdumuzda barınan öğrencilerimizin hepsi de barınmaya muhtaç, kırsal kesimden gelen kızlarımızdır" dedi.


Van Büyükşehir Belediyesinin geçen eğitim öğretim yılı sonunda binanın mülkiyetinin kendilerine ait olduğu gerekçesiyle İpekyolu Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne boşaltılması için yazı gönderdiğini anımsatan Kırekin, belediye ile görüşme yaparak yurdun kamulaştırma yoluyla tahsis edilmesini...