01 / 05 / 2024

van 112 konut

van 112 konut

Van'da geçen yıl yaşanan depremlerde Halkalı ve Özkaynak köylerinde evleri yıkılan vatandaşlar için yaptırılan 112 konut, hak sahiplerine teslim edildi -Depreme dayanıklı inşa edilen yeni evlerinin anahtarını alan vatandaşlara, ev hediyesi de verildi...

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

TOKİ'den Orduya 112 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi, Pazartesi günü ihaleye çıkacak. Merakla beklenen projede 112 konut yer alıyor.

Kocaeli Avlu 112 Residence satışta! Yeni proje

Türköz İnşaat tarafından inşa edilen Avlu 112 konut projesi satışa çıktı. Projede toplam 112 adet konut, 4 adet dükkan inşa edilecek.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Polat Akatlar'ın lansmanı yapıldı! Akatlar'a 112 yeni konut geliyor! 

Polat Akatlar projesinin lansmanı yapıldı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 olacak şekilde toplam 112 adet konut yer alıyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! Tam 89 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. Projede toplam 89 adet konut yer alacak.

TOKİ’den Van Özalp’e 400 sosyal konut!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Özalp projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Özalp 2022 sosyal konut projesi...

van 112 konut Haberi

van 112 konut

    Van'da geçen yıl yaşanan depremlerde Halkalı ve Özkaynak köylerinde evleri yıkılan vatandaşlar için yaptırılan 112 konut, hak sahiplerine teslim edildi. 

     Kentte 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremlerde evleri yıkılan merkeze bağlı köylerde yaşayan vatandaşlar için Başbakanlık AFAD ve TOKİ tarafından inşa edilen konutlardan 112'si daha tamamlandı. 

     Van merkeze bağlı Halkalı köyünde, Evini Yapana Yardım (EYY) modeliyle inşa edilen 60 konutun anahtarını hak sahiplerine teslim eden Vali Münir Karaloğlu, aileleri evlerinde ziyaret ederek hediyelerini de verdi. 

     Vali Karaloğlu, köylerde evini yapan vatandaşlara şimdiye kadar 85 milyon lira kredi kullandırıldığını belirterek, bu rakamın, 9 bin 500 hak sahibinin bulunduğu köylerde evlerin tamamlanmasıyla 400 milyon liraya çıkacağını söyledi. 

     EYY modelinde inşa edilen...