19 / 05 / 2024

Van-Bahçesaray yolu

Van-Bahçesaray yolu

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Van-Bahçesaray yolu, karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla yeniden açıldı.Edinilen bilgilere göre, Van'da dün gece etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü.

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Aksaray'daki tapu sorunu meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray'ın Bahçesaray ve Kırımlı Mahallelerinde yaşanan tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Van Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Van Tuşba Millet Bahçesi 22 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Van Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

81 ilde 81 yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye basan TOKİ, Van Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van-Bahçesaray yolu Haberi

Van-Bahçesaray yolu

Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Van-Bahçesaray yolu, karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla yeniden açıldı.


Edinilen bilgilere göre, Van'da dün gece etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Bahçesaray ilçesiyle ulaşımın sağlandığı 3200 rakımlı Karabet Geçidi de etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle sabah saatlerinde ulaşıma kapandı. 


Araçların ilerleyememesi nedeniyle yolda çalışma başlatan Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, yürütülen çalışmaların ardından yolu tekrar ulaşıma açtı. 


Kar yağışının belli aralıklarla devam etmesi nedeniyle karla mücadele ekipleri bölgede hazır bekletilirken, kent merkezindeki sağanak da aralıklarla devam...