03 / 05 / 2024

van başkale kesin korunacak hassas alan

van başkale kesin korunacak hassas alan

Van İli, Başkale ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili, Başkale ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emeklilere 17.500 TL ek ödeme müjdesi: 2 gün kaldı, hemen başvurana kesin yatıyor! Akbank promosyon 2024...

Özel bankalarda emekli promosyonları 20 bin TL'ye dayanmış durumda. Emekli maaş promosyon kapsamında en çok merak edilen bankalar arasında Akbank yer alıyor. Peki Akbank promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank promosyon 2024...

Van 4 şiddetinde yine sallandı! SON DAKİKA: AFAD duyurdu! 

AFAD tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Van'ın Başkale ilçesine 77 kilometre mesafede deprem olduğu bildirildi. Van yine sallandı. İşte detaylar...

TOKİ bu ildeki yeni projesi için start verdi! TOKİ'den konut bekleyenler şimdi bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Başkale projesinin ihalesini 12 Ekim tarihinde gerçekleştirecek. İşte proje ile ilgili detaylar...

Memur ve emeklinin zam oranı netleşiyor! İşte olası tahminler...

Ekim ayı enflasyon oranının açıklanmasıyla beraber memur ve emeklilerin zam oranı netleşmeye başladı. Kesin zam oranı kasım ve aralık verileriyle belli olacak ama memur ve emeklinin maaş zammıyla ilgili yapılan tahminler neler? İşte detaylar...

TOKİ'den Vanlılara büyük müjde! Başkale'ye 221 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği toplam 250 bin yeni konut için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Van projesinde 221 konut yer alacak.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Van'da sel sonrası 6 ev yıkıldı!

Van'ın Başkale ilçesinde sağanak yağışlar sonrası yaşanan sel nedeniyle  6 ev yıkılırken 30 evde hasar meydana geldi.

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Van Başkale'de depremzedeler için kalıcı konutlar inşa edilecek!

İran'ın Hoy şehrinde geçen sene meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yıkıma sebep olduğu Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yeni kalıcı konutlar inşa edilecek...

Van'daki depremde hasar gören ev sahipleri için kalıcı konut inşaatına başlanmalı!

TMMOB Mimarlar Odası Van Şubesi, üzerinden bir yıl geçen Başkale depremi sonrası halkın kendi kaderine terk edildiğini dile getirerek, yapılması gerekenleri açıkladı.

van başkale kesin korunacak hassas alan Haberi

van başkale kesin korunacak hassas alan

Van Başkale'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi. Van İli, Başkale ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Karar 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109. maddesi gereğince kararlaştırıldı.


Karar için