06 / 05 / 2024

van dosco otel icradan satılıyor

van dosco otel icradan satılıyor

Van 1. İcra Dairesi tarafından, Van ili, İpekyolu İlçesi'nde bulunan Dosco Otel ve bir bina satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 3 milyon 769 bin 460 TL olarak belirlendi.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Van’ın Muradiye ilçesi ilk oteline kavuştu!

Van’ın Muradiye ilçesinde iki iş adamı tarafından inşa edilen ve ilçede ilk olma özelliği taşıyan otel düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Van Dosco Otel icradan satılıyor!

Van 1. İcra Dairesi tarafından, Van ili, İpekyolu İlçesi'nde bulunan Dosco Otel ve bir bina satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 3 milyon 769 bin 460 TL olarak belirlendi.

Ever Turizm 10 yılda 33 otel sayısına ulaşacak!

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Van Erciş'te Maciter Hotel açıldı!

VAN'ın Erciş ilçesinde işadamı Yakup Maciter tarafından yaptırılan turistik otel düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Van Maciter Otel açıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde işadamı Yakup Maciter tarafından yaptırılan turistik otel düzenlenen görkemli törenle hizmete açıldı.

Murat Dalkılıç Çeşme'de otel açacak!

Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra popçu Murat Dalkılıç’ın da kazandığını gayrimenkule yatırdığı ortaya çıktı. Ünlü popçunun yeni hedefi otel açmak.

van dosco otel icradan satılıyor Haberi

van dosco otel icradan satılıyor

Van İli, İpekyolu İlçesi'nde bulunan Dosco Otel ve bir bina Van 1. İcra Dairesi tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 3 milyon 769 bin 460 TL olarak belirlendi.


T.C. VAN 1. İCRA DAİRESİ 


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 


1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Van İl. İpekyolu İlçe, 2174 Ada No. 2 Parsel No. ŞEREFİYE Mahalle/Mevkii. 12 Bağımsız Bölüm BİNA 7 KATLI. ODALAR LAMİNANT PARKE. HOL VE ISLAK MAHALLER FAYNS. KAPILAR AMERİKAN. PENCERELER PVC. KOMBİLİ. ISINMA DOĞALGAZLI. DIŞ KAPI ÇELİK. 3+1 ODALI. BİNA ASANSÖRLÜ 


Adresi : Şerefiye Malı.Recep Sokak Evren Sitesi B Blok 5.Kat 12 Nolu Bağımsız Bölüm İpekyolu / VAN

Yüzölçümü :140 m2

Arsa Payı : 143/4020 

İmar Durumu :Var

Kıymeti :116.524.32 TL

KDV Oranı...