24 / 07 / 2024

van erçiş yeni belediye binası

van erçiş yeni belediye binası

Van' ın Erciş ilçesinde yapımına başlanılan belediye hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Erciş-Ağrı karayolu üzerinde yapımına başlanılan hizmet binasının 2014 yılında hizmete gireceği kaydedildi....

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel geliyor! 612.2 milyon TL'lik yeni proje için düğmeye basıldı!

Dream Alaçatı, Çeşme Alaçatı'da hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 249 odanın yer alacağı otel projesi 612 milyon 266 bin TL'ye mal olacak.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Euro'dan yeni bir tarihi rekor! Euro 31,0123 TL'yi gördü...

Dolar rakamları, Türkiye piyasalarının açık olduğu saatlerde 28,64 Türk Lirası'na kadar çıkarak, böylelikle piyasalar açıkken gördüğü zirve seviyesine kadar ulaştı. Euro fiyatları ise, Euro/dolar paritesinin desteği ile değer kazanarak yeni tarihi rekorunu kırdı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

Öğrenci katkı payına yüzde 61 zam geldi! Öğrencilerin ödeyeceği yeni katkı payları belli oldu!

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında yükseköğretim öğrencilerinin ödeyeceği katkı payına yüzde 61 zam geldi. Öğrencilerin ödeyeceği yeni katkı payları belli oldu! Peki kim ne kadar katkı payı verecek? İşte 2023-2024 katkı payları...

van erçiş yeni belediye binası Haberi

van erçiş yeni belediye binası


Van Valisi Aydın Nezih Doğan, çözüm sürecinin gerçekten bölgenin beklentilerini karşılayan, umut veren bir gelişme olduğunu söyledi.


Van'ın Erciş ilçesinde yapımına başlanılan belediye hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Erciş-Ağrı karayolu üzerinde yapımına başlanılan hizmet binasının temel atma töreninde konuşan Van Valisi Aydın Nezih Doğan, çözüm sürecinin gerçekten bölgenin beklentilerini karşılayan, umut veren bir gelişme olduğunu belirterek, "Devlet dediğiniz organizasyon aslında üç şeyin üzerine oturur. İyi bir devlet, güçlü bir devlet, daha doğrusu adam gibi devlet. Devlet bu üç şeyi gerçekleştirmek zorundadır. Bunlardan bir tanesi kamu yatırımlarıdır. Bir devlet, devlet gibi olacaksa bunları başarıyla gerçekleştirmek zorundadır. Ama bir devlet gerçek bir devletse vatandaşını orta ve uzun vadede kendisinden emin kılan bir devlet olmalıdır. Vatandaşın gelecekten kaygısı olmamalıdır. Üçüncü olarak devletin...