30 / 04 / 2024

Van Gevaş imar

Van Gevaş imar

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

Gevaş Belediyesi imar revizyonu yapacak!

Van’ın Gevaş Belediyesi, 2009 yılında yürürlüğe giren ve ilçenin en büyük sorunlarından biri olan imar planlarında revizyona gidiyor.

TOKİ, Van Gevaş’da 240 vadeyle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Gevaş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Gevaş 2022 sosyal konut projesi...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'da konut sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor!

Van sakinleri kent genelindeki konut sıkıntısı nedeniyle dert yanıyor. Bölge sakinleri imar nedeniyle sıkıntıların yaşandığını söylüyor. 

Van Gevaş'a imar müjdesi!

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, vatandaşlara imar müjdesi verdi. 

Van Bahçesaray'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da bazı alanlarda verilen imar yetkisi 1 yıl uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da depremden sonra verilen, bazı alanlarda imar planları ile her türlü arazi ve arsa düzenlemeleri yapma, yaptırma ve onaylama yetkisi 1 sene uzatıldı.

Van'ın ilk imar yönetmeliği hazırlanıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin birçok şehrinde bulunmayan kent merkezi ve 13 ilçeyi kapsayacak, Van’ın ilk imar yönetmeliğinin üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Van'da gündem Erciş'in imar planları!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında imar ve şehircilik toplantısı düzenlendi. Toplantıda Erciş'in imar ve şehircilik konularının görüşüldü.

Van Kuzu Adası kesin korunacak!

Van ili, Gevaş ilçesinde bulunan Kuzu Adası potansiyel doğal sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Gevaş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili Gevaş ilçesi içerisinde bulunan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İSO Başkanı'ndan imar barışını uzatma çağrısı!

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, imar barışı ödemeleri için uzatma ve taksitlendirme kolaylığı sağlanması çağrısında bulundu. 

Van Altınsaç Kilisesi'ne restorasyon talebi!

Van'daki, Altınsaç Kilise'sinin turizme kazandırılması için Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer Çalışma başlattı. Sezer, kilisenin restorasyonu için gerekli çalışmaları yapmaya hazır olduklarını belirtti. 

Van Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez tarafından düzenlenen toplantıda imar konuşuldu.

Van Gevaş imar Haberi

Van Gevaş imar

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yaptığı paylaşımda ilçe için müjde verdi.  Sezer, büyük bir projeyi hayata geçireceklerini açıkladı.

Van Postası'nda yer alan habere göre; Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, sosyal medya hesabı üzerinden proje ile ilgili yapılan toplantıdan görüntüler paylaşarak Gevaş için imar projesinin müjdesini verdi.

Başkan Sezer yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "İmar Daire başkanımız , şube müdürümüz ve mühendis arkadaşlarımızla Gevaş’ımızın en önemli problemlerinden biri olan İmar sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz. Gevaş’ımızın gelecek 50 yılını şekillendirecek bir imar planı hayata...