16 / 05 / 2024

van Hâlidiye kuran kursu

van Hâlidiye kuran kursu

Van'da geleneksel eğitim kurumları olan Kur'an kurslarının inşaatları devam ediyor. İnşaatları devam eden Habiburrahman, Sefa, Hâlidiye, Feraset ve diğer kursların da yıl sonuna kadar inşaatlarının tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

Van'daki selde yıkılan konutların yerine yenileri inşa edilecek!

AFAD Başkanı Yunus Sezer, Van'da deprem ve selin yaşandığı mahallelerde incelemeler yaptı. Sezer, "Evlerin yapılması için hızlı bir şekilde adımlarımızı atacağız." diye konuştu.

Van Başkale'deki deprem konutları kısa sürede tamamlanacak!

Van'ın Başkale ilçesinde depremzedeler için inşa edilen deprem konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Deprem konutları kısa süre içerisinde depremzedelere teslim edilecek. 

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Proje Eğitim Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kuran tarafından kuruldu.

Kuran Lojistik Hizmetleri Hırdavat Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Kuran Lojistik Hizmetleri Hırdavat Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eray Çamcı tarafından kuruldu.

Armutlu Altınevler Projesi’nde inşaat süreci hızlandı!

Kuran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kuran, Altınevler projesinin hayata geçirilmesi ilgili tüm bakanlıklar nezdinde yasal prosedürleri bitirdiklerini ve inşaatlarına tüm hızıyla başladıklarını ifade ederek, “Herkesin hayaline hizmet edecek olan projemiz, kazandıracak” dedi...

Kars-Iğdır-Nahçıvan demiryoluna hız verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakü ziyareti sırasında Nahçıvan ile ilgili imzalanan anlaşmaların önemli olduğunu dile getiren AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, "Bu projenin Nahçıvan’ın daha özerk bir cumhuriyet olarak varlığını devam ettirmesini sağlayacak" dedi..

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy İnşaat Elektrik Hırdavat Drenaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kıvanç tarafından kuruldu.

Van Kalesi'ndeki Urartu yapıları kerpiçle ayağa kaldırılıyor!

Van Kalesi'ndeki höyükte yürütülen kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan yaklaşık 3 bin yıllık Urartu yapıları, orijinaline uygun olacak şekilde kerpiçlerle yeniden inşa ediliyor.

Van'daki Urartu yapıları kerpiçlerle yeniden inşa ediliyor!

Van Kalesi'nin kuzeyinde yer alan höyükte yapılan kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan Urartu yapıları, kerpiçlerle yeniden ayağa kaldırılıyor

TOKİ Van 177 konut ihalesi 3 Temmuz'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van projesinin ihalesini 3 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Hüseyin Kuran kimdir?

Kuran Şirketler Topluluğunun 1991'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Kuran kimdir? Hüseyin Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

van Hâlidiye kuran kursu Haberi

van Hâlidiye kuran kursu

Van Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, halihazırda inşaatları devam eden Habiburrahman, Sefa, Hâlidiye, Feraset ve diğer kursların da yılsonuna kadar inşaatlarının tamamlanmasıyla birlikte eğitim öğretim faaliyetlerine başlanacağı belirtildi. 


Açıklamada, "2013-2014 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayan Yukarı Norşin Medresesi, Şeyda Ş. Müşerref Kur'an Kursu ve Medresesi, TOKİ İmam-ı Rabbani Kur'an Kursu ve Medresesi hizmetlerine de devam ediyor. Tamamen mahalli imkânlarla inşa edilen bu eğitim kurumlarımız, vatandaşlarımız tarafından da takdirle karşılanıyor" denildi.


Erciş...