29 / 04 / 2024

van hastane projeleri

van hastane projeleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Van'da, Merkez 500 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi açılış töreninde konuşma yaptı. Başbakan Davutoğlu, Van'daki insanlara seslenerek "Biz Van'a elimiz boş gelmeyiz" dedi.

Türkiye'nin ilk depreme dayanıklı hastanesi Van'da inşa edildi!

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Vural Polat, kentte yapımı devam eden 500 yataklı Kadın ve Çocuk Hastalıkları ile Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi’nin, Türkiye’nin depreme dayanaklı ilk ve tek akıllı hastanesi olduğunu söyledi

Van'da depreme dayanıklı hastane inşa edildi!

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Vural Polat, kentte yapımı devam eden 500 yataklı Kadın ve Çocuk Hastalıkları ile Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi’nin, Türkiye’nin depreme dayanaklı ilk ve tek akıllı hastanesi olduğunu söyledi

Van'da eski hastane alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, TOKİ tarafından satışa sunulan eski Devlet Hastanesi alanının millet bahçesi olacağını müjdeledi.

TOKİ'den Van'a 3,7 milyar TL'lik yatırım!

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Van'a yeni hastane müjdesi!

Türkiye şehir hastanesi yatırımlarına devam ediyor. 30 şehirde inşa edilecek şehir hastanesi hamlesi Mersin ve Yozgat'tan sonra Van'da başlıyor.

Van Erciş'in çehresi yeni projelerle değişiyor!

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de bazı okullar ve hastaneler kapatıldı!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de FETÖ'yle aidiyeti ile irtibatı belirlenen vakıf, dernek, yurt, hastane ve okullar kapatıldı.

van hastane projeleri Haberi

van hastane projeleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Van Merkez 500 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi açılış töreninde halka konuştu. Tıp Bayramı sebebiyle gittiği Van'da hastane açılışına katılan Davutoğlu, Van'a 12 yılda yapılan hizmetlerden bahsederek, ülkeyi bölmek isteyen terör güçlerine, "Arkasına Süphan Dağı'nı alan başlar eğilir mi?" diye seslendi.


Doğu'yla Batı bizim için birbirinden farksız


Van'da halka seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, teröre teslim olmayan Vanlılara teşekkür etti. Memleketin her köşesine aynı istekle gittiklerini söyleyen Başbakan, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Yiğit Vanlılar bu teröristlere meydanı bırakmadığınız için sizlerle gurur duyuyoruz Bu güzel günde Van'a dev bir hastane kazandırmış olarak gelmek, büyük bir mutluluk duyuyorum. Burada diriliş mevsimi olan baharı, gelmekte olan Nevruz'u, dağları, yaylaları selamlıyorum. Allah birliğimizi daim eylesin. Allah bu ülkeyi bölmek...